A aqsdney Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 99 29 Aralık 2020 #1 2 oyundan birini alacağım. Hangisini önerirsiniz? Artı ve eksileri neler? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 29 Aralık 2020 #2 Online oynayacağınızı varsayarak söylüyorum BF V ancak direkt satın almak yerine EA Play ile de oynayabilirsiniz.
Online oynayacağınızı varsayarak söylüyorum BF V ancak direkt satın almak yerine EA Play ile de oynayabilirsiniz.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 29 Aralık 2020 #3 BF1 sunucuları iyi durumda. Neredeyse her saatte aktif oyuncu bulmak mümkün. Sadece DICE sunucularında hile kullanımı daha fazla. Bu oyunlar zaten multiplayer odaklı. Ona göre düşünün.
BF1 sunucuları iyi durumda. Neredeyse her saatte aktif oyuncu bulmak mümkün. Sadece DICE sunucularında hile kullanımı daha fazla. Bu oyunlar zaten multiplayer odaklı. Ona göre düşünün.
A aqsdney Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 99 29 Aralık 2020 #4 Brexit dedi: Online oynayacağınızı varsayarak söylüyorum BF v ancak direkt satın almak yerine EA Play ile de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama o kısa süreli oluyor, ben sadece Online Battlefield oynayacağım.
Brexit dedi: Online oynayacağınızı varsayarak söylüyorum BF v ancak direkt satın almak yerine EA Play ile de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama o kısa süreli oluyor, ben sadece Online Battlefield oynayacağım.