BF1 7 GB RAM kullanımı normal mi?

bilal232

Kilopat
Sistemim 1060 3 GB i3 8100 8 GB RAM BF1'de 7000 MB kullanıyor. Fazla mı yoksa normal mi? RAM yükseltmem gerekiyor mu? FPS'im 50,60 civarı orta ayarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ve ultra ayarlar'da denedim. Yüksek ayarlarda 40-50 civarı ultra ayarlarda 30-40 civarı fps aldım. Anakartta 2 adet Ram yuvası mevcut sadece 8 GB Ram mevcut. Bir adet daha 8 GB Ram alsam , yüksek ayarlarda 65-70 fps alırmıyım ?

Yüksek ve ultra ayarlar'da denedim. Yüksek ayarlarda 40-50 civarı ultra ayarlarda 30-40 civarı fps aldım. Anakartta 2 adet Ram yuvası mevcut sadece 8 GB Ram mevcut. Bir adet daha 8 GB Ram alsam , yüksek ayarlarda 65-70 fps alırmıyım ?

o kadar etki edeceğini düşünmüyorum. 3gb kart belleğinden dolayı sorun oluyor olabilir.

Bu oyunda çift kanal bellek çok önemli. Düşündüğünüzden fazla etkili yani. Ben de 3 GB GTX 1060 kullanıyorum ve en yüksek ayarlarda 70-90 FPS alıyorum. Son iki ayda buna negatif etki eden bir güncelleme gelmediyse tabii. Çünkü bir süredir girmedim oyuna. İşlemcinin de etkisi var ama genelde anlık takılmalar şeklinde oluyor o. Buradaki durum biraz ilginç açıkçası. @dr.greenthumb

MSI Afterburner ile oyun içi kullanım değerlerini paylaşır mısınız? @bilal232

Bu oyunda çift kanal bellek çok önemli. Düşündüğünüzden fazla etkili yani. Ben de 3 GB GTX 1060 kullanıyorum ve en yüksek ayarlarda 70-90 FPS alıyorum. Son iki ayda buna negatif etki eden bir güncelleme gelmediyse tabii. Çünkü bir süredir girmedim oyuna. İşlemcinin de etkisi var ama genelde anlık takılmalar şeklinde oluyor o. Buradaki durum biraz ilginç açıkçası. @dr.greenthumb

haklı olabilirsiniz ama ultarada 35 40 dan 60 65e fırlamasını sağlar mı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    79 KB · Görüntüleme: 84
Attığınız değerleri alırken, oyun ayarları nasıl? Çünkü şu an işlemci tam manasıyla darboğaz yapıyor. Başka oyunlarda bu tarz problemler var mı? Arka planda çalışan ve işlemci kullanan başka uygulamalar var mı diye de kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı