Çözüldü BF1 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar Battlefield 1'i Steam'den açmaya çalışıyorum pencerede açılıyor yükleniyor penceresi çıkıyor sonra kapanıyor. EA açılıyor EA'dan açmaya deneyince yine aynı sorunu yaşıyorum.

Orijinden sorunsuz oynayabiliyordum.

Son düzenleme:
Çözüm
Sildim yükledim lakin sorun devam ediyor BF5 açılıyor BF1 açılmıyor ne hikmetse. Halbuki origin de sıkıntısız açılıyordu.

Battlefield 1 açılmıyor video olarak ekledim umarım çözeriz.

Şöyle bir şey fark ettim Steam'den ne zaman BF 1 dosya bütünlüğünü doğrulama yaptığımda 3 dosya doğrulanamadı yeniden indirilecek hatasıyla karşılaşıyorum indiriyor oyuna girmeye çalıştığımda yine girmiyor tekrar dosya bütünlüğünü doğrulama yaptığımda yine 3 dosya doğrulanamadı yeniden indirilecek uyarısı veriyor. Windows Defender devre dışı acaba arka planda siliyor olabilir mi?

Sorun kendiliğinden çözülmüştür.

Sorun tekrar başladı. Lanet olasıca EA.

Sorun çözülmüştür. Windhawk uygulaması kullanıyordum onu kapatınca oyuna giriyor.
Sildim yükledim lakin sorun devam ediyor BF5 açılıyor BF1 açılmıyor ne hikmetse. Halbuki origin de sıkıntısız açılıyordu.

Battlefield 1 açılmıyor video olarak ekledim umarım çözeriz.

Şöyle bir şey fark ettim Steam'den ne zaman BF 1 dosya bütünlüğünü doğrulama yaptığımda 3 dosya doğrulanamadı yeniden indirilecek hatasıyla karşılaşıyorum indiriyor oyuna girmeye çalıştığımda yine girmiyor tekrar dosya bütünlüğünü doğrulama yaptığımda yine 3 dosya doğrulanamadı yeniden indirilecek uyarısı veriyor. Windows Defender devre dışı acaba arka planda siliyor olabilir mi?

Sorun kendiliğinden çözülmüştür.

Sorun tekrar başladı. Lanet olasıca EA.

Sorun çözülmüştür. Windhawk uygulaması kullanıyordum onu kapatınca oyuna giriyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…