Steam BF1 açılmıyor

MetCorleone

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den uzun süre önce BF1 almıştım. Önceden sıkıntı çıkmadan birkaç kez oynadım. Şimdi giremiyorum. Açılıyor sonra EA açılıyor sonra oyun kapanıyor.

Arkadaşlar Steam'den uzun süre önce BF1 almıştım. Önceden sıkıntı çıkmadan birkaç kez oynadım. Şimdi giremiyorum. Açılıyor sonra EA açılıyor sonra oyun kapanıyor.

Hocam muhtemelen EA'dan kaynaklı bir problemdir oyunu Steam üzerinden başlatmayı değil de arka planda Steam açıkkene EA üzerinden başlatmayı deneyin bir de.

Bu sorunun neredeyse bire bir aynısını BF3'de yaşadım. Oyunun anticheat programı birçok uygulamayı şüpheli algılayıp oyunun başlamasına engel oluyor. Benim bilgisayarda Afterburner yüzünden açılmıyordu mesela. Afterburner'i kapatınca sorunsuz açılıyordu. Arka plandaki gerekli olmayan programları kapatıp tekrar dene. En azından oyunu oynadığın zamanlar kapalı kalsalar yeterli.

Bu sorunun neredeyse bire bir aynısını BF3'te yaşadım. Oyunun anticheat programı birçok uygulamayı şüpheli algılayıp oyunun başlamasına engel oluyor. Benim bilgisayarda Afterburner yüzünden açılmıyordu mesela. Afterburner'i kapatınca sorunsuz açılıyordu. Arka plandaki gerekli olmayan programları kapatıp tekrar dene. En azından oyunu oynadığın zamanlar kapalı kalsalar yeterli.

Hortlatıyorum biraz ama oyun bende de açılmıyor ve dediğiniz şeyi yaptım fakat hala aynı durum söz konusu başka bir öneri var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı