BF1 almaya değer mi?

Makaleler
1
BF 1 çıkalı 8 seneden fazla oldu. Birkaç sene önce Online kısmını oynayıp çok beğenmiştim. Steam'de 6 dolara düşmüş hala oyuncusu vs. var mı? Almaya değer mi Online için?

BF 1 çıkalı 8 seneden fazla oldu. Birkaç sene önce Online kısmını oynayıp çok beğenmiştim. Steam'de 6 dolara düşmüş hala oyuncusu vs. var mı? Almaya değer mi Online için?

Şu an için değmez diye düşünüyorum, sunucular eskisi kadar olmasa da hala dolu sayılabilir. Ama artık oyunu hegomon etmişlerden dolayı zevk alamazsın.

Bende yeni aldım hikayesi çok kısa 2 günde bitti online oynayacaksan zevkli oyun alınabilir şuan bf 2042 indirimde steam de onu da almanı tavsiye ederim online çok zevkli.

Tıklım tıklım dolu değil ama yeterince oyuncusu var. Bazen karşınıza SAT komandoları gelebiliyor, o biraz can sıkıcı oluyor ama güzel oyundur. 6 dolar güzel fiyat alınabilir.

Kesinlikle alınır. Bir sürü dolu server var endişelenme. Sık sık indirip oynarım, bu oyundaki keyfi veren oyun sayısı çok azdır.

Hocam bıraktığınız ifadeden dolayı cevap yazmak istedim. 180saatten fazla BF 1 oynadım, bence de hala oynanır dolulukta sorun yok fakat artık çoğu kişinin aşırı iyi olmasından ötürü yeni başlayan biri zevk alamaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı