tolgahng Kilopat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Merhaba dostlar, oyun devam ediyor ancak ben ateş veya yürüyemiyorum yardım edebilir misiniz?
L LoftyWarrior Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 238 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 tolgahng dedi: Merhaba dostlar, oyun devam ediyor ancak ben ateş veya yürüyemiyorum yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2233549 Genişletmek için tıkla... Dosyaları onarmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
tolgahng dedi: Merhaba dostlar, oyun devam ediyor ancak ben ateş veya yürüyemiyorum yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2233549 Genişletmek için tıkla... Dosyaları onarmayı denedin mi?
lutch Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 367 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 tolgahng dedi: Merhaba dostlar, oyun devam ediyor ancak ben ateş veya yürüyemiyorum yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2233549 Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi önce onu sormak lazım. Orijinalse dosyaları onarın düzelmezse silip yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
tolgahng dedi: Merhaba dostlar, oyun devam ediyor ancak ben ateş veya yürüyemiyorum yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2233549 Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi önce onu sormak lazım. Orijinalse dosyaları onarın düzelmezse silip yüklemeyi deneyin.
KS KS tolgahng Kilopat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Orijinal EA Games'ten satın aldım chat tuşuna basıyorum bir şeyler yazıyorum ondan sonra oluyor acaba bir tuşu mu var. Artı 0 Eksi
Orijinal EA Games'ten satın aldım chat tuşuna basıyorum bir şeyler yazıyorum ondan sonra oluyor acaba bir tuşu mu var.
lutch Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 367 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 tolgahng dedi: Orijinal EA Games'ten satın aldım chat tuşuna basıyorum bir şeyler yazıyorum ondan sonra oluyor acaba bir tuşu mu var. Genişletmek için tıkla... Oyundan ses gelmeye, ateş edilmeye devam ediliyor mu? Öyleyse ondan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
tolgahng dedi: Orijinal EA Games'ten satın aldım chat tuşuna basıyorum bir şeyler yazıyorum ondan sonra oluyor acaba bir tuşu mu var. Genişletmek için tıkla... Oyundan ses gelmeye, ateş edilmeye devam ediliyor mu? Öyleyse ondan dolayı olabilir.
KS KS tolgahng Kilopat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 Evet oyun devam ediyor hatta çıkıp bir daha konuşlanabiliyorum imleçte hareket ediyor ancak oynanış yok. Artı 0 Eksi
Evet oyun devam ediyor hatta çıkıp bir daha konuşlanabiliyorum imleçte hareket ediyor ancak oynanış yok.
L LoftyWarrior Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 238 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #7 tolgahng dedi: Evet oyun devam ediyor hatta çıkıp bir daha konuşlanabiliyorum imleçte hareket ediyor ancak oynanış yok. Genişletmek için tıkla... En son oynadığımda chatide kullandım hiçbir problem olmadı bende onarım yapmalısın bence Artı 0 Eksi
tolgahng dedi: Evet oyun devam ediyor hatta çıkıp bir daha konuşlanabiliyorum imleçte hareket ediyor ancak oynanış yok. Genişletmek için tıkla... En son oynadığımda chatide kullandım hiçbir problem olmadı bende onarım yapmalısın bence
lutch Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 367 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #8 tolgahng dedi: Evet oyun devam ediyor hatta çıkıp bir daha konuşlanabiliyorum imleçte hareket ediyor ancak oynanış yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun chatte kalıyor o zaman, kusura bakmayın bildirim gelmemiş. Oyununuz donmuyor ve kasmıyor merak etmeyin. Bug olabilir. Artı 0 Eksi
tolgahng dedi: Evet oyun devam ediyor hatta çıkıp bir daha konuşlanabiliyorum imleçte hareket ediyor ancak oynanış yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun chatte kalıyor o zaman, kusura bakmayın bildirim gelmemiş. Oyununuz donmuyor ve kasmıyor merak etmeyin. Bug olabilir.