M maverabeyy Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Oyunu kurdum. Tam açıyorum, bu hata ile karşılaşıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Bu hatayı nasıl giderebilirim? İşlemci: Intel Core 2 Quad RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI R Dosya Ekleri Adsız.png 4,4 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Oyunu kurdum. Tam açıyorum, bu hata ile karşılaşıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Bu hatayı nasıl giderebilirim? İşlemci: Intel Core 2 Quad RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI R
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #2 maverabeyy dedi: Oyunu kurdum. Tam açıyorum, bu hata ile karşılaşıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Bu hatayı nasıl giderebilirim? İşlemci: Intel Core 2 Quad RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI R Genişletmek için tıkla... Sistemini yükselterek. maverabeyy dedi: Oyunu kurdum. Tam açıyorum, bu hata ile karşılaşıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Bu hatayı nasıl giderebilirim? İşlemci: Intel Core 2 Quad RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI R Genişletmek için tıkla... O sistemle oyunu açaman boşuna uğraşma. Artı 0 Eksi
maverabeyy dedi: Oyunu kurdum. Tam açıyorum, bu hata ile karşılaşıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Bu hatayı nasıl giderebilirim? İşlemci: Intel Core 2 Quad RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI R Genişletmek için tıkla... Sistemini yükselterek. maverabeyy dedi: Oyunu kurdum. Tam açıyorum, bu hata ile karşılaşıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Bu hatayı nasıl giderebilirim? İşlemci: Intel Core 2 Quad RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI R Genişletmek için tıkla... O sistemle oyunu açaman boşuna uğraşma.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 10 Aralık 2020 #3 Ekran kartınızın tam modeli nedir? Ona göre vereceğim sürücüyü yüklemeniz bu sorunu muhtemelen ortadan kaldıracaktır. Artı 0 Eksi
Ekran kartınızın tam modeli nedir? Ona göre vereceğim sürücüyü yüklemeniz bu sorunu muhtemelen ortadan kaldıracaktır.