M mOOsliman31 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar Xbox Game Pass'tan Battlefield 1 yükledim Online ol diyorum fakat Online girilmiyor çözümü nedir?
Arkadaşlar Xbox Game Pass'tan Battlefield 1 yükledim Online ol diyorum fakat Online girilmiyor çözümü nedir?
Turkıahv Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #2 güvenli interneti kapatarak giriş yapmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS M mOOsliman31 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #3 Turkıahv dedi: Güvenli interneti kapatarak giriş yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Güvenli internetten kastığınız nedir? Artı 0 Eksi
Turkıahv dedi: Güvenli interneti kapatarak giriş yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Güvenli internetten kastığınız nedir?
Turkıahv Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #4 mOOsliman31 dedi: Güvenli internetten kastığınız nedir? Genişletmek için tıkla... internet servis sağlayıcını arayarak 'güvenli interneti kapatmak istiyorum' de onlar halleder. Artı 0 Eksi
mOOsliman31 dedi: Güvenli internetten kastığınız nedir? Genişletmek için tıkla... internet servis sağlayıcını arayarak 'güvenli interneti kapatmak istiyorum' de onlar halleder.
KS KS M mOOsliman31 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #5 Turkıahv dedi: Güvenli interneti kapatarak giriş yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Güvenli internetten kastığınız nedir? Turkıahv dedi: İnternet servis sağlayıcını arayarak 'güvenli interneti kapatmak Istiyorum'de onlar halleder. Genişletmek için tıkla... Çok saçma Steam'den BF1 aldiğimda bir şey yoktu şimdi neden oldu bir de oyuna her girdiğimde yeniden başlatıyor. Artı 0 Eksi
Turkıahv dedi: Güvenli interneti kapatarak giriş yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Güvenli internetten kastığınız nedir? Turkıahv dedi: İnternet servis sağlayıcını arayarak 'güvenli interneti kapatmak Istiyorum'de onlar halleder. Genişletmek için tıkla... Çok saçma Steam'den BF1 aldiğimda bir şey yoktu şimdi neden oldu bir de oyuna her girdiğimde yeniden başlatıyor.