TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 728 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Sorum ustte yazdığım gibidir, şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #2 Şiddetle tavsiye ederim oynanmasını. Atmosfer bambaşka.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 TAMİRATÖR dedi: Sorum ustte yazdığım gibidir, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet oynanır. Bu tarz fps oyunlarını seviyorsan keyif alacağını düşünüyorum.
TAMİRATÖR dedi: Sorum ustte yazdığım gibidir, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet oynanır. Bu tarz fps oyunlarını seviyorsan keyif alacağını düşünüyorum.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.606 Makaleler 4 Çözümler 58 29 Kasım 2024 #4 Yeni gelen anti cheat güncellemesi ile lokum oldu oyun. Çok güzel oynanıyor.
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 Evet, hâlâ aktif bir şekilde oynanıyor ve oynanılabilir.
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 728 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #6 Egeax dedi: Şiddetle tavsiye ederim oynanmasını. Atmosfer bambaşka. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. iWaxie dedi: Evet, hâlâ aktif bir şekilde oynanıyor ve oynanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. revivality dedi: Yeni gelen anti cheat güncellemesi ile lokum oldu oyun. Çok güzel oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Ayturan dedi: Evet oynanır. Bu tarz FPS oyunlarını seviyorsan keyif alacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar.
Egeax dedi: Şiddetle tavsiye ederim oynanmasını. Atmosfer bambaşka. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. iWaxie dedi: Evet, hâlâ aktif bir şekilde oynanıyor ve oynanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. revivality dedi: Yeni gelen anti cheat güncellemesi ile lokum oldu oyun. Çok güzel oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Ayturan dedi: Evet oynanır. Bu tarz FPS oyunlarını seviyorsan keyif alacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #7 TAMİRATÖR dedi: Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bana.
TAMİRATÖR dedi: Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Yorumunuz için teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bana.
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 728 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #8 Egeax dedi: Rica ederim hocam ne demek. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Gecen gun 100TL'ye aldim inşallah bu aksam oynayacağım
Egeax dedi: Rica ederim hocam ne demek. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Gecen gun 100TL'ye aldim inşallah bu aksam oynayacağım
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #9 TAMİRATÖR dedi: Gecen gun 100TL'ye aldim inşallah bu aksam oynayacağım Genişletmek için tıkla... Oynayın hocam oynayın.
TAMİRATÖR dedi: Gecen gun 100TL'ye aldim inşallah bu aksam oynayacağım Genişletmek için tıkla... Oynayın hocam oynayın.