BF1 Online vs BF5 Online

mami kaya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PlayStation üzerinden iki oyunu da daha önce aldım. Hikayelerini de oynadım ancak PlayStation'da Online oynamak için PS Plus almam lazım ve bu iki oyun dışında bir oyun için kullanmayacağım üyeliği. Bu yüzden Steam indiriminden 2 dolara sizce BF1 mi almalıyım yoksa BF5 mi (ikisinin de hikayesini oynadım sadece Online için PC'de alacağım)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, almanda bir sakınca yok. Ps5'in varsa Ps Plus alman yararına olur bence farklı tarzlara oynamak isteyip zamanında oynamadığın oyunları kütüphanede bulabilirsin. Bir de 2-3 aylık bir süreçse oynamak istediğin zaman Ps Plus mantıklı olabilir. Ama ara ara oynarım bulunsun diyorsan Steam'den alabilirsin. Oyuncusu var server sıkıntısı yok ikisinin de çünkü başka oynanan Bf oyunu yok.

Kanka PS Plus'ta en düşük paketle diğerleri arasında ne fark var bilgin var mı?

ben boş görmedim arkadaşlarla giriyoruz zaten chat ortamıda patır kutur yazıyo mıllet dolu yani

Kanka PS Plus'ta en düşük paketle diğerleri arasında ne fark var bilgin var mı?
En düşük pakette sadece aylık 3 oyun kütüphanene ekleyebiliyorsun. Bu ay Suice Squad, Stanley Parable ve NFS Hot pursuit verdi. Bir üst kademesinde de oyun kütüphanesini kullanabiliyorsun. Oynamaya değer oyunlar var, GoW Ragnarök, Ghost of Tushima, Uncharted serisi gibi gibi güzel oyunlar mevcut. En üst pakette de Ps1 Ps2'nin kült oyunları mevcut.

Aslında aşırı hikayeli oyun oynamam ama gow ve uncharted oynamak istediğim serilerde bir kaç aylık orta paket alıp bitirsem iyi olurmus

BF1 ortam ambiyans olarak daha iyi. Karamsar ve kasvetli. Dünyanın artık eskisi gibi bir yer olmayacağını çok güzel hissetiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…