BF1 stage 8 sembol nasıl bulunur?

Wantatchi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlangıc künyesi için stage 1 2 3 4 5 6 7'yi doğru bir şekilde yaptım. Sıradakı sembol için mors alfabesini dinledim. (Ampul rengi lime yani açık sarımsı yeşildi.)
Sonuç olarak imparatorluk kıyısı haritasında a bölgesindeki kayaların üzerinde yazılı diyordu ancak baktığım böyle bir sembol bulamadım.
Mors alfabesini 3 kez kayıt edip çıkardım sonuç değişmedi o harita olduğu kesin.
4 5 kez farklı sunucularda denedim ama değişen yok hâlâ sembol yok.
Eğer mors alfabesini hatalı çevirdiğimi düşünen varsa elimde kayıt var atabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam benim sınav haftası bitene kadar yapamamış olursan hatırlat yardım ederim sana. Peacekeeperı almak uğraştırmıştı bayağı hoş oluyor mors kodlarını yapmak.

Hocam benim sınav haftası bitene kadar yapamamış olursan hatırlat yardım ederim sana. Peacekeeperı almak uğraştırmıştı bayağı hoş oluyor mors kodlarını yapmak.
Keşke sorun mors kodu olsa 3 kez yaptım 3ünde de tamamen aynı çizgi ve noktalar vardı sorun baska birsey bence

Keşke sorun mors kodu olsa 3 kez yaptım 3'ünde de tamamen aynı çizgi ve noktalar vardı sorun baska bir şey bence.

Dediğim gibi şu an sınavlarım var yoksa direk yardım ederdim sana, yapamazsan söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…