Steam EA App BF1 Steam'den alınınca EA Play hesabına bağlanır mı?

Su anda EA üzerinde BF1 var, Steam indirimlerinden revolution pack satın alınırsa mevcut hesabımı ve ilerlememi baglayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 oyununu ilk başta EA App'ten aldım. Daha sonra bütün seriyi Steam'den almak istediğimde Premium Edition aktif oldu hesabımda.

Bu konuda BF 1 içinde aynısını yapabiliyor olmalısınız. Oyunu açtığınızda iki türlü de EA App'ten açılıyor oyun.

Bir benzerini Mass Effect Legendary Edition üzerinde yaşadım. Önce Amazon Prime hediye etmişti(Origin zamanında). Daha sonra EA App üzerinde de oynadım. Steam son kez TL ile indirim fırsatı verdiğinde de 60 lira gibi cüzzi bir fiyata aldım. Oradan girince EA üzerinde olan başarımlar aynen Steam'e aktarıldı. Zaten Steam de oyunu çalıştırırken EA App'i tetiklediği için bulutta yer alan oyun içi profil ve ilerleme kayıtları da geldi.

Battlefield 1'in Steam mağaza sayfasında yazana göre aynı şekilde EA App'in arka planda çalışması söz konusu. Yani senin dilediğin senaryonun olacağına eminim. Ancak EA Games yeryüzünün en kötü launcherı ve bulut sistemine sahip olduğu için sürpriz de yaşanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…