BF1 ve BF5 ücretsiz olarak nasıl alınır?

Daha fazla  
Almaya çalışıyorum, olmuyor. Telefon numarası ekle diyor ve eklediğim halde olmuyor. Ve kartta bakiye olmadığı için kabul etmedi. Nasıl alabilirim?

Almaya çalışıyorum, olmuyor. Telefon numarası ekle diyor ve eklediğim halde olmuyor. Ve kartta bakiye olmadığı için kabul etmedi. Nasıl alabilirim?
Twitch üzerinden Amazon Prime üyesi olmanız gerekiyor. İlk kez olacaksanız ücretsiz. Ama Doğrulama için kartta 1 TL bakiye istiyor ve daha sonrasında geri iade ediyor. Diğer aylar ise 7,99 TL. Bazı Kredi kartlarını global olmadığı için kabul etmiyor. ( Örnek: PTT) Eğer bunlara rağmen üye olmakta problem yaşıyorsanız adres bilgilerinizi doğru ve eksiksiz yazmaya özen gösterin.

Hangi siteden almaya çalışıyorsunuz? Sadece Amazon Prime'a özel ücretsiz. Diğer sitelerde ücretsiz değil.
Amazon prime dan almaya çalışıyorum.

Direk Amazon Prime'dan girip üye olursam olmaz mı? Ve 30 gün deneme sürümü vardı. Boş bir karta 1 TL atıp deneyeceğim olur herhalde.

Amazon prime dan almaya çalışıyorum.

Direk Amazon Prime'dan girip üye olursam olmaz mı? Ve 30 gün deneme sürümü vardı. Boş bir karta 1 TL atıp deneyeceğim olur herhalde.
Olur ama o kodu etkinleştirmek için her türlü origin hesabı açmak zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…