cerNZ Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 42 10 Aralık 2022 #41 gutibey dedi: Hile çok muhabbetleri beni korkutuyor hocam. Çok mu fazla hile var? Genişletmek için tıkla... Ya burada senin şans devreye giriyor dediğim gibi ben oynadım ve öyle absürt bir hile ile karşılaşmadım biraz oyna bak sonra iaedeni gerçekleştirirsin
gutibey dedi: Hile çok muhabbetleri beni korkutuyor hocam. Çok mu fazla hile var? Genişletmek için tıkla... Ya burada senin şans devreye giriyor dediğim gibi ben oynadım ve öyle absürt bir hile ile karşılaşmadım biraz oyna bak sonra iaedeni gerçekleştirirsin
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 10 Aralık 2022 #42 gutibey dedi: Arkadaşlar ben BF1 ile RDR2'yi aldım fakat BF1 hile doluymuş diyorlar sizce iade mi etmeliyim? @cerNZ @Akif @Ebu Zalim @VIRATS Genişletmek için tıkla... 1 günlük oynmada hileye en fazla bir kaç kez denk gelmişimdir. Sayıları az ama can sıkıcılar.
gutibey dedi: Arkadaşlar ben BF1 ile RDR2'yi aldım fakat BF1 hile doluymuş diyorlar sizce iade mi etmeliyim? @cerNZ @Akif @Ebu Zalim @VIRATS Genişletmek için tıkla... 1 günlük oynmada hileye en fazla bir kaç kez denk gelmişimdir. Sayıları az ama can sıkıcılar.