BF1 veya BF5 alınır mı?

Siya

Megapat
Arkadaşlar yeni sistem topladım. Bu iki oyundan hangisini alayım diye düşünüyordum. Fakat özellikle yabancı forumları okuyunca vazgeçtim. Oyunda aşırı derecede hack var diyorlar. Bu nedenle temiz oyuncuların çoğu oyunu oynamayı bırakmış. Özellikle bu iki oyunun sıkı oyuncularından yorum bekliyorum. Sizce para ödenir mi ikisinden birine? Çok mu hack var?

BF 1 eskidi artık 5 gayet güzel ve eğlenceli firestorm moduda var ki mükemmel.

Hile oluyor evet. Ayrıca makro kullananlar da var. Oyun hızlı ve zor bi oyun. Alışamayabilirsiniz. İzleyin iyice kafanıza uyarsa alırsınız.

İki oyunuda oynayan biri olarak ikiside alınır diyorum.Hack konusuna gelicek olursak benim karşıma çok fazla çıkmadı.Tabi alışana kadar biraz sabır göstericeksin hele ki BF 5 için.

Hile oluyor evet. Ayrıca makro kullananlar da var. Oyun hızlı ve zor bi oyun. Alışamayabilirsiniz. İzleyin iyice kafanıza uyarsa alırsınız.

Makro nedir tam olarak? Ayrıca daha önce uzun süre BF4 oynamıştım, iyi de sayılırdım. Bakalım biraz daha izleyeceğim Youtube'dan.

İki oyunuda oynayan biri olarak ikiside alınır diyorum.Hack konusuna gelicek olursak benim karşıma çok fazla çıkmadı.Tabi alışana kadar biraz sabır göstericeksin hele ki BF 5 için.

BF4'te de hile vardı. Ama çok yaygın değildi. BF5'te biraz daha azaldığını varsayarsak çok can sıkıcı bir durum olmaz sanırım. Ya hack yaygın olsa ne yazar ki, mecburen oynayacağız, muadili yok oyunun. Varsa da aklıma gelmiyor. CS:GO atıyorsun yarım saat sonra sıkıyor, BF kalitesi yok.

Eğer almayı düşünürsen elimde fifa 19lu bf 5li origin hesabı var fiyat 140 lira.

Valla hocam Eusebio, Gullit, Viera'lı hesabımı yeni sattım. Zira 20 çıkacakken 19 oynamak akıl işi değil. Hani o hesapta para edecek tek BF5 var. Onun da keyi 130 lira şu an. Zorlasan daha ucuzunu bile bulursun. Fiyatı makul bir şeye düşürürsen konuşabiliriz.

No recoil makroları var. Silah sekmesinde sen elinle mouse kontrol etmiyorsun. Makro ile adam tüm mermileri aynı noktaya gönderebiliyor. Ayrıca BF geçmişin varsa Breakthroughda atak takımı olup campleyen geri zekalılardan çok çekeceksin BF 5'te çok fazla var.

Halbuki BF5'i BF1'e tercih etme nedenim takım oyununun daha yaygın olmasıydı Yani öyle deniyor forumlarda.

Onu diyen klanla filan oynuyordur. Az önce olacak gibi değildi alt f4 attım artık. Oyun indirimde bir de yeni oyuncu çok fazlaydı içinden çıkılmaz hale geldi. Yeni oyuncu normaldir neyse de rankından belli o kadar oynamışsın campliyor sadece. Kendim oyunumu oynuyorum adama yazıyorum böyle böyle yap diye adam yapıyor anca öyle. Sıkıyor yani kitle çok kötü.

Bence 1 aylık Origin Acsess alın deneyin, beğenmezseniz almazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…