BF1 vs BF5

Hocam hepsinin antisi var oyunda, tankın da uçağın da. Hatta o kadar çok antileri var ki doğru düzgün uçak, tank oynatmıyorlar.

Uçağı düşürmek aşırı basit, assault oynarken Anti Air Rocket, Anti Air Stationary ve fazla mermisi olan support silahları. Zaten Anti Air Rocket 30-35 vuruyor Attack Plane'e, 2 tane atınca adam yamuluyor gelmesi 2 saat sürüyor.

Tanka karşı ise en iyisi Tank Hunter Attack Plane almak, tanka çok fazla vuruyor ve tankın yapabileceği hiçbir şey yok.
 
Yav uçağı nasıl vurayım ben söyler misin? Adam hem yüksekten uçuyor, hem gemi bombalıyor, hem düşman saldırıyor. Aa, dur şu uçağı vurayım mı diyeyim? Sınırsız cephane olması hayatımda gördüğüm en saçma şey.
Ayrıca takımdan bir kişi çıkıp vurayım demiyor zaten. Sen vurmazsan kaybediyorsunuz. O AA silahları da her yerde yok sanırım. Yani yere monte olanlar. Olsa da kafana mermi yiyorsun.
 
Bence oyunu yeterince iyi oynayamadığınızdan (10 saat oynadıysanız normal) böyle düşünüyorsunuz. Ben bütün bomberları çatur çutur düşürüyorum çünkü. Eğer canını sıkan uçak Attack Plane ise Anti Air cihazına oturacaksın ya da prone atıp Anti Air Rocket atacaksın, gayet basit.

Eğer uçak bombersa M1917 Telescopic alıp yok ediyorum, yavaş oldukları için kaçamıyorlar. 250 mermi bir uçağa gayet yetiyor.
 
En kötü LMG ile sıkarak caydırabilirsiniz.
Ya da Recon alıp AP mermi kullanarak caydırabilirsiniz.
Çözüm çok.
 
Aynen çok oynamadım zaten insanda heves bırakmıyorlar. Bombardıman alıyor adam 100 kill 4 ölüm. Mükemmel oyuncu. Neyse size de laf anlatmakla uğraşamam.
 
Artıları nedir eksileri nedir bir bakalım.
Online tarafta BF5 daha aktif. Zaten grafikleri mekanikleri neredeyse aynı. Hikaye modu olarak BF1 daha güzel. Aynı zamanda BF1 1. dünya savaşı döneminde geçiyorken BF5 1942 yıllarında geçiyor.
 
İki oyunundan PS4 üzerinden oynadım grafik anlamında çok fark yok. Savaş atmosferini BF1 çok iyi hissettiriyor ama artık çok az oynanıyor(PC üzerinde). BfV ise silah dinamikleri bakımından olsun araç çeşitliliğine kadar iyi bir oyun. Online tarafta hala aktif olarak oynandığı için BfV daha iyi derim ama BF1'in yeririni tutamaz. Sonuç olarak ben bir FPS oyuncusu olduğum için BfV'i (Online) oynamalısın. BF1 ise hikaye bakımından Bfv'ten daha iyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…