NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 18 Ekim 2024 #1 Aynı hatayı Bf1 de alıyorum aynı sorundan kaynaklanıyor muhtemelen. Bir çözüm buldunuz mu ?
T Tatsumi1453 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 42 24 Ekim 2024 #2 NickyNichols dedi: Aynı hatayı BF1 de alıyorum aynı sorundan kaynaklanıyor muhtemelen. Bir çözüm buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu silip baştan yükledim yükler yüklemez yine aynı Windows güncellemesi aldım bu sefer yüklemedim gelen güncelleştirme engelliyor galiba şu an sorun kalmadı yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmında ki KB ile başlayanı kast ediyorum. NickyNichols dedi: Aynı hatayı BF1 de alıyorum aynı sorundan kaynaklanıyor muhtemelen. Bir çözüm buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... BF1 için Steam'den oynuyorsan dosyaları doğrulayabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
NickyNichols dedi: Aynı hatayı BF1 de alıyorum aynı sorundan kaynaklanıyor muhtemelen. Bir çözüm buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu silip baştan yükledim yükler yüklemez yine aynı Windows güncellemesi aldım bu sefer yüklemedim gelen güncelleştirme engelliyor galiba şu an sorun kalmadı yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmında ki KB ile başlayanı kast ediyorum. NickyNichols dedi: Aynı hatayı BF1 de alıyorum aynı sorundan kaynaklanıyor muhtemelen. Bir çözüm buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... BF1 için Steam'den oynuyorsan dosyaları doğrulayabilirsin.
KS KS NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 24 Ekim 2024 #3 Benim direkt anakartta sorun varmış onu değişince düzeldi. Artı 0 Eksi