BF1'de adam vurmak çok zor

183206

Megapat
Makaleler
1
Daha önce BF4 Online de oynamıştım, onda da adam vuramıyordum. Hitbox çok garip geliyordu. BF1'i de zaman zaman indiririm, onda da adam vuramıyorum.
Azıcık uzaktaki adama ateş bile etmiyorum resmen nasıl olsa ölmeyecek diye. Keskin nişancı silahları haricindeki silahlarla kill almak zor geliyor. Keskin nişancıda da çok rahat kill aldığımdan söylemiyorum, onları kullanmak daha kolay gibi gözüküyor. En azından sıktığın yere gidiyorlar.
Ben oynamıyorum keskin nişancı tüfekleriyle, hoşuma gitmiyor.
Squad oynuyorum, simülasyon tarzında bir oyun. Silah tek mermiyle bile aşırı derecede sekiyor. Onda bile daha fazla kill alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taramalı oynamayın hocam bende vuramıyorum taramalıyla ama pistolle yakına girdiğimde kolaylıkla vurabiliyorum pisttole vurduktan sonra Sniper'la vurmayada başlıyorum

Destek ile oynayıp ağır Zoom'lu silahlarla oynamayı dene. Bastırma silahları çok geri teper ve aimini bozar bunun yerine fırtına veya fabrika silahlarını kullan. HS atayım diye uğraşma gövde kafa direk taramalısın düşmanı. Başlarda bende vurmakta zorlanıyordum adam ancak şu an 10kdan aşağı puan almıyorum.

SMG ile uzak mesafeden adam vuramazsın. Silahlar çok sekiyor ve çok uzaktaki birine sıktığında da kendini ortaya çıkartıp av oluyorsun. Uzak mesafe çatışacaksan ya gözcü olacaksın ya da sıhhiyeci. Destek alıp dürbünlü silahlar ile yere yatıp uzun menzil kesen oyuncular da var ama SMG ile olmaz.

Yakın mesafede de SMG'ler çok güçlü, rakip 2 tane sıkana kadar tüm vücudunu tarıyorsun.

Öncelikle selamlar,
Ben de çok iyi oynayamasam bile artık bir oyunda 30 aşağısı kill almadığım için ufak tefek destek vermeye çalışacağım.
Ben oyunu fps oyunu gibi düşünüp uzak mesafe ayarı hariç diğer grafik ayarlarını düşüğe çekiyorum. FPS yükseltip daha iyi görüş elde etmeye çalışıyorum.
Taaruzcu veya sıhhiyeci oynamanızı öneririm.
Taaruzcuda mutlaka yakın çatışmalara girerek başlanmalı. Bu sayede dev haritada refleksleriniz gelişmiş olacaktır. CS, Valorant gibi küçük maplerde oyun dönmüyor. Fetih modunda saatlerinizi harcamanız gerekecek.
Automatico M1918 silahı ilk önerim olacaktır. Yakında direkt yok eden fakat 2v1 veya 3v1 de başarısız kalan bir silah. Su gibi mermiyi boşaltacaksınızdır ilk başta eminim. Koşarak vurabilirsiniz, aimi üzerinde tutmanız yeterli. Yerlere fazla yatmamaya ve fazlasıyla hareket etmeye çalışın ki keskin nişancı veya diğer yavaş adamların hedefi olmayın. Aynı zamanda bombalarla tank da avlamaya çalışın.
Bu silahla üst gövdeye nişan almaya çalışın. Bu sayede seken mermilerin kafaya gitme ihtimali artacaktır. Seri olduğu için sıhhiyeci, keskin nişancı ve destek rolündeki adamlara karşı üstünlüğünüz olacaktır.
Eğer ki Automatico açık değilse MP18 veya Ribeyrolles 1918 oynamanızı öneririm. Ribeyrolles biraz yavaş ama dikkatli sıkıldığında çok avantajlı. (Oyuna ilk başladığımda kullandığım silahtır kendileri)
Sıhhiyecide ise M1907 SL ile başlayıp görev yapmanızı tavsiye ederim. Bu silahın bir görevi vardı, tam hatırlamıyorum. Görevi yapınca Fedorov Avtomat silahı açılıyor. Federov sıkış olarak yavaş fakat hasarı çok iyi bir silah. Sıhhiye sandığı alın mutlaka, çanta değil.
Sıhhiyecide de pasif oynamayın, açıkta olan adamı ilk siz görürseniz koşun üstüne, bu oyunda olay şudur: Geniş harita, ilk kim görürse o avantajlıdır. Arkadan gelen mutlaka kazanır, çünkü harita atmosferinden dolayı adamın sana dönüp görmesi zor olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…