Y yusufziyay Femtopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar BF1 hiçbir sıkıntı yoktu yaklaşık 90 saat oynamam var fakat bugün bir şey oldu. Ses açma tuşuna basınca monitörüm açılıp kapatıyor ekran soluk gözüküyor sebebini anlayamıyorum. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar BF1 hiçbir sıkıntı yoktu yaklaşık 90 saat oynamam var fakat bugün bir şey oldu. Ses açma tuşuna basınca monitörüm açılıp kapatıyor ekran soluk gözüküyor sebebini anlayamıyorum. Yardım eder misiniz?
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 Monitörünüz Gelişmiş DCR modunda olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Y yusufziyay Femtopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 xBuLuTx dedi: Monitörünüz Gelişmiş DCR modunda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onu nereden kontrol edebilirim Artı 0 Eksi
xBuLuTx dedi: Monitörünüz Gelişmiş DCR modunda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onu nereden kontrol edebilirim