M mr.rambo Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Merhaba, benim EA Play'imde Battlefield 1 var ama ben bu oyunu Steam'den almak istiyorum. Oyunu EA Play'den yükledim, bu yüklediğim halini Steam'den aldıktan sonra Steam'e geçirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
Merhaba, benim EA Play'imde Battlefield 1 var ama ben bu oyunu Steam'den almak istiyorum. Oyunu EA Play'den yükledim, bu yüklediğim halini Steam'den aldıktan sonra Steam'e geçirebilir miyim?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.231 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 6 Şubat 2025 #2 EA Play'den yüklediğiniz oyunla Steam sürümü arasında bir entegrasyon yok, ancak her iki platformda da ayrı ayrı oynayabilirsiniz. Steam'den almak, sadece Steam ekosisteminde oynamanızı sağlar. Artı 0 Eksi
EA Play'den yüklediğiniz oyunla Steam sürümü arasında bir entegrasyon yok, ancak her iki platformda da ayrı ayrı oynayabilirsiniz. Steam'den almak, sadece Steam ekosisteminde oynamanızı sağlar.