vasty Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Çözümünü bilen var mı? Araştırdım 2 kere driver sildim yükledim olmuyor, giremiyorum oyuna. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
KS KS vasty Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #11 Einstein dedi: DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun bakalım. Genişletmek için tıkla... knk onu şimdi yaptım valla olmadı bide kendi kendine gitti o ben yaptım vasty dedi: knk onu şimdi yaptım valla olmadı bide kendi kendine gitti o ben yaptım Genişletmek için tıkla... olmuyor valla daralma geldi kral Artı 0 Eksi
Einstein dedi: DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun bakalım. Genişletmek için tıkla... knk onu şimdi yaptım valla olmadı bide kendi kendine gitti o ben yaptım vasty dedi: knk onu şimdi yaptım valla olmadı bide kendi kendine gitti o ben yaptım Genişletmek için tıkla... olmuyor valla daralma geldi kral
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #12 vasty dedi: Kanka onu şimdi yaptım vallahi olmadı bir de kendi kendine gitti o ben yaptım. Olmuyor vallahi daralma geldi kral. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri dener misin? Artı 0 Eksi
vasty dedi: Kanka onu şimdi yaptım vallahi olmadı bir de kendi kendine gitti o ben yaptım. Olmuyor vallahi daralma geldi kral. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri dener misin?
KS KS vasty Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #13 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri dener misin? Genişletmek için tıkla... Kanka bir şey anlamadım bu yöntemlerden yanlış bir şey yapmayım Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri dener misin? Genişletmek için tıkla... Kanka bir şey anlamadım bu yöntemlerden yanlış bir şey yapmayım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #14 vasty dedi: Kanka bir şey anlamadım bu yöntemlerden yanlış bir şey yapmayım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
vasty dedi: Kanka bir şey anlamadım bu yöntemlerden yanlış bir şey yapmayım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
KS KS vasty Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #15 Einstein dedi: Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Olmadı denedim de bir çözümünü bulamadım :d Artı 0 Eksi