BF2042 oynanır mı?

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Epic'ten 50-60 TL'ye mi ne almıştım. Sizce oynanır mı? R5 5600 - 3060 12 GB var. Sunucular boş mu acaba? SteamDB'de 3.5K online görmüştüm dün, çok mu az acaba? 1 yok, 5'i de oynamaktan sıkıldım. 6'ya da $70 vermek insana koyar...

BF 6 çıkmadan önce oyuncu sayısı yüksekti ama BF 6 ile birlikte bu sayılar ciddi oranda düştü. Oyunu da ben yeni sildim hatta. Oynanır mı? Oynanır ama BF 6 varken artık ne kadar oynanır bilmiyorum. Bence yükleyin ve deneyin. Oyunun teknik olarak çok fazla sorunu var. İnşallah yaşamazsınız.

BF 6 çıkmadan önce oyuncu sayısı yüksekti ama BF 6 ile birlikte bu sayılar ciddi oranda düştü. Oyunu da ben yeni sildim hatta. Oynanır mı? Oynanır ama BF 6 varken artık ne kadar oynanır bilmiyorum. Bence yükleyin ve deneyin. Oyunun teknik olarak çok fazla sorunu var. İnşallah yaşamazsınız.
Ne gibi sorunlar var hocam? Ya farklılık denemek istiyorum da şimdi o kadar GB kurup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. BF5'te herifler pilot gibi oynuyo, çok iyi oynayanlar var sarmıyor öyle olunca. Bir de çok oynadım ya, ondan.

@Shinsai, teknik sorunlar, optimizasyon, bug'lar ve daha fazlası. :D Çok iyi oynayan var fakat o kadar rahatsız etmiyordu. 10K oyuncularda gezerken 5K'lara kadar gerilemiş oyuncu sayısı. Bu gittikçe kemik kitleye düşecek.

Oyunda ciddi bir render problemi var. Bazen de render atarken FPS düşüşleri oluyor.

Silah yüklenmemesi:
1760294606513.jpeg

Tank / zırhlı araçların yüklenmemesi:
1760294626298.jpeg

Hava araçlarının yüklenmemesi:
1760294653150.jpeg

Bunun biraz daha ötesi, düşmanlarında yüklenmemesi herhalde. :D

Epic'ten 50-60 TL'ye mi ne almıştım. Sizce oynanır mı? R5 5600 - 3060 12 GB var. Sunucular boş mu acaba? SteamDB'de 3.5k Online görmüştüm dün, çok mu az acaba? 1 yok, 5'i de oynamaktan sıkıldım. 6'ya da $70 vermek insana koyar...

Oynanır hocam bence çok keyifli bir oyun bayağı bir zaman geçirirsiniz.

@UmutMelihAkyol onlar saniyelik takıntı büyük ihtimal. Ara sıra bende de oluyor.
Çoğu zaman uzun süreli oluyorlar. Herkeste aynı kalmıyor.

@Shinsai, hocam bence bir şans verin derim. Boyutu sanırım 80 GB civarındaydı. Bu gece indiririm, eğer tek giriyorsanız eşlik bile edebilirim size.

Son düzenleme:
@Shinsai, hocam bence bir şans verin derim. Boyutu sanırım 80 GB civarındaydı. Bu gece indiririm, eğer tek giriyorsanız eşlik bile edebilirim size.

Hocam maalesef hemen indiremeyeceğim :) Metin2'de farm yapıyorum laptopta, en ufak internet stabilitesi düşünce kapanıyor. Gece falan kapanır, boşa gitmesin farm :ROFL:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı