BF3 açılmıyor

Quadrr

Kilopat
Merhaba oyunu yaz indirimlerinden aldım. Sağlıklı bir şekilde Steam'den yükledim. Her talimatları uyguladım fakat siteye girince hikaye mod oynamaya tıklayınca hiçbir şekilde oyunla etkileşime girmiyor. Ve beni oyundan atıyor bunu aynı şekilde multi de de yapıyor. Uygulama acılmıyor ve bir süre bekliyorum. 10 dakika sonra kendini kapatıyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılın, BF3 ustası geldi.

Karşılaşabileceğin her BF3 sorunuyla defalarca karşılaştım ve çözdüm.

Öncelikle EA Play yükledin mi?

Steam'den oyunu başlattıktan sonra seni nereye yönlendiriyor? Web sitesine atması gerekiyor seni.

Steam'den oyunu başlattıktan sonra seni nereye yönlendiriyor? Web sitesine atması gerekiyor seni.

Evet web sitesine atıyor campaign oyna diyorum hiçbir etkileşime geçmiyor benimle multiyi deniyorum gene bir etkileşime geçemiyorum Steam ve EA üzerinden calışıyor gözüküyor ama oyunun kendisi yok 10 dakika zaman geçiyor aradan kendi kendine Steam ve EA'deyken cıkış atıyor oyun oyunun dosyaları doğruladım her şey yaptım bir çare bulamadım. Sildim tekrar yükledim gene bir değişiklik yok EA hesaplarıma girdim cıktım gene olmadı cıldırtmak üzere beni.

• Battlelog'a giriş yaptın mı?
  • Tarayıcının altında bir bilgi çubuğu olması lazım, o geliyor mu?

• Battlelog'a giriş yaptın mı?
  • Tarayıcının altında bir bilgi çubuğu olması lazım, o geliyor mu?

Battlelog inik değil ama site içinde Battlelog girişim var tarayıcının altında bir bilgi cubugu geliyor fakat uygulamayı harekete geçirmiyor.

C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License içindeki bütün dosyaları silip bir dener misin?

Oyun bu durumdayken Görev Yöneticisi'ni açıp bir bakar mısın EA App ve BF3 çalışıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…