BF3 Ban Sistemi Nasıldır?

• Konuyu başlatan Agab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 738
A

Agab

Ziyaretçi
Battlefield 3’de PB olmayan servera girersek, banlanma şansımız ne kadar? İnternette okudum biraz, herkese pb ban atıyor. Hile falan açanlar PB’siz servera girerse ban yemeyecek anlamına mı geliyor?
2. olarak, eğer öyleyse server yöneticileri neden serverda pb kapatıyorlar?

Şu hile açanlar oyundan ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Hayır ne oluyor yani duvarın arkasından adamı vurunca kral mı oluyorsun. Bence içten psikolojik sorunları olanlar multiplayer oyunlarda hile kullanır. Keşke Battlefield 3' e şöyle okkalı bir güncelleme gelse de şu hile olaylarından kurtulsak.

Şu hile açanlar oyundan ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Hayır ne oluyor yani duvarın arkasından adamı vurunca kral mı oluyorsun. Bence içten psikolojik sorunları olanlar multiplayer oyunlarda hile kullanır. Keşke Battlefield 3' e şöyle okkalı bir güncelleme gelse de şu hile olaylarından kurtulsak.
Bence amaçları silah açıp kral olmak. EA'nın hatası bence. Oyuna para veriyoruz. Yetmiyor rahat oynamak için daha fazla oynamamız gerekiyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı