a_blackdoor Hectopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2016 #1 Öncelikle herkese merhaba, BF3 orjinal ama böyle bir hata alıyorum CO-OP, Camping, MultiPlayer farketmiyor hepsinde dc yiyorum çözümünü bilen var mı? Google'dan çoğu çözümü uyguladım ama bir sonuç elde edemedim 2gündür uğraşıyorum şimdi buraya yazmak istedim. Teşekkürler.
Öncelikle herkese merhaba, BF3 orjinal ama böyle bir hata alıyorum CO-OP, Camping, MultiPlayer farketmiyor hepsinde dc yiyorum çözümünü bilen var mı? Google'dan çoğu çözümü uyguladım ama bir sonuç elde edemedim 2gündür uğraşıyorum şimdi buraya yazmak istedim. Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Ağustos 2016 #2 Windows 10'a yükseltin ve oyun dosyalarını doğrulayın.
a_blackdoor Hectopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #3 MF dedi: Windows 10'a yükseltin ve oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... SS yi intten almıştım. Windows 10 yüklü ve tamir işlemi yapmıştım. Ne denediysem olmadı ve sonunda oyunu sildim. Yorumunuz için teşekkürler
MF dedi: Windows 10'a yükseltin ve oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... SS yi intten almıştım. Windows 10 yüklü ve tamir işlemi yapmıştım. Ne denediysem olmadı ve sonunda oyunu sildim. Yorumunuz için teşekkürler