Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2016 #1 BF3 indirdim. Origin'den Play'e basiyorum Chrome aciliyor. Sonra plugin yuklu olmadigi icin hata veriyor. Plugini nereden indirebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2016
BF3 indirdim. Origin'den Play'e basiyorum Chrome aciliyor. Sonra plugin yuklu olmadigi icin hata veriyor. Plugini nereden indirebilirim ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Şubat 2016 #2 Chrome'u kapat tarayıcılardan çık. İşlemlerden de tarayıcıları kapat origini açıp indirmeyi dene.
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2016 #3 Hocam bir de campaign modunda ekranda dalgalanma oluyor. Başka oyunlarda böyle bir şey yok. Sorun nedir ?
Hocam bir de campaign modunda ekranda dalgalanma oluyor. Başka oyunlarda böyle bir şey yok. Sorun nedir ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Şubat 2016 #4 Grapis dedi: Hocam bir de campaign modunda ekranda dalgalanma oluyor. Başka oyunlarda böyle bir şey yok. Sorun nedir ? Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın. Bir konuda bir soru içeriğini sorabilirsin.
Grapis dedi: Hocam bir de campaign modunda ekranda dalgalanma oluyor. Başka oyunlarda böyle bir şey yok. Sorun nedir ? Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın. Bir konuda bir soru içeriğini sorabilirsin.