mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar BF3 ücretsiz olduğu zaman kaçırmıştım peki şimdi multiplayerını ücretsiz oynayabilir miyim?
Arkadaşlar BF3 ücretsiz olduğu zaman kaçırmıştım peki şimdi multiplayerını ücretsiz oynayabilir miyim?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #2 Nasıl yani? Oyun kütüphanenizde ise oynayabilirsiniz.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #3 Kaçırdım dediğinize göre kütüphanenizde ekli değildir. Kısacası oynayamazsınız.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #4 Benim bilgisayarım xp'iydi o yüzden kabul etmedi, format atasıya ücretsizliği kalktı.
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 7 Temmuz 2014 #5 Kütüphaneye eklenmişse oynarsınız sanırım siz eklemiştiniz. İndirmeye kalkınca xp olduğu için inmedi doğru mudur?
Kütüphaneye eklenmişse oynarsınız sanırım siz eklemiştiniz. İndirmeye kalkınca xp olduğu için inmedi doğru mudur?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #6 Kardeşim XP cihaza Origin programı kuruluyor. Kütüphanenize eklemeniz yeterliydi. Geç kaldınız, tek umudunuz tekrar ücretsiz olması.
Kardeşim XP cihaza Origin programı kuruluyor. Kütüphanenize eklemeniz yeterliydi. Geç kaldınız, tek umudunuz tekrar ücretsiz olması.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #7 Xp olmamasıyla ne alakası var anlamadım. Hesabınıza ekleyip daha sonra oynayabilirdiniz. Gerekli cevaplar verilmiştir.
Xp olmamasıyla ne alakası var anlamadım. Hesabınıza ekleyip daha sonra oynayabilirdiniz. Gerekli cevaplar verilmiştir.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #8 Multiplayer'ı kilitli bir kapı olarak gör, anahtarı satın aldığın oyun lisans anahtarı olarak gör. Kilitli kapıyı açmak için anahtar lazım.
Multiplayer'ı kilitli bir kapı olarak gör, anahtarı satın aldığın oyun lisans anahtarı olarak gör. Kilitli kapıyı açmak için anahtar lazım.