A Ahmet-79 Hectopat Katılım 24 Eylül 2012 Mesajlar 3 24 Eylül 2012 #1 Merhaba arkadaşlar. TrGn Team olarak BF3 (PC) takımımıza üst düzeyde bilgili, tecrübeli takım oyununa uyum sağlayabilen oyuncu arkadaşlar aranmaktadır. Katılmak isteyen arkadaşların web sitemizden kayıt formunu doldurmaları rica olunur. TRGN başvuru için Facebook sayfamız: https://www.facebook.com/TrgnClan Game server'ımız: TRGN MATCH SERVER - Server Browser - Battlelog / Battlefield 3 Takımımız şu anda ESL Avrupa 5on5 Infantry liginde 4. sırada: ESL: Battlefield 3 Infantry 5on5 Ladder - Europe - ESL - The eSports League
Merhaba arkadaşlar. TrGn Team olarak BF3 (PC) takımımıza üst düzeyde bilgili, tecrübeli takım oyununa uyum sağlayabilen oyuncu arkadaşlar aranmaktadır. Katılmak isteyen arkadaşların web sitemizden kayıt formunu doldurmaları rica olunur. TRGN başvuru için Facebook sayfamız: https://www.facebook.com/TrgnClan Game server'ımız: TRGN MATCH SERVER - Server Browser - Battlelog / Battlefield 3 Takımımız şu anda ESL Avrupa 5on5 Infantry liginde 4. sırada: ESL: Battlefield 3 Infantry 5on5 Ladder - Europe - ESL - The eSports League
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.510 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 24 Eylül 2012 #2 Alman clanındaki arkadaşlarımla yaklaşık bir yıldır oynuyorum. Onları bırakmam zor ama isterseniz ihtiyaç olduğunda gelip oynayabilirim
Alman clanındaki arkadaşlarımla yaklaşık bir yıldır oynuyorum. Onları bırakmam zor ama isterseniz ihtiyaç olduğunda gelip oynayabilirim
A Ahmet-79 Hectopat Katılım 24 Eylül 2012 Mesajlar 3 24 Eylül 2012 #3 ForAnAngeL dedi: Alman clanındaki arkadaşlarımla yaklaşık bir yıldır oynuyorum. Onları bırakmam zor ama isterseniz ihtiyaç olduğunda gelip oynayabilirim Genişletmek için tıkla... statslarınız gayet iyi, battlelog dan ekledim ordan size ts id ve şifresini veririm detaylı bi görüşelim isterseniz.
ForAnAngeL dedi: Alman clanındaki arkadaşlarımla yaklaşık bir yıldır oynuyorum. Onları bırakmam zor ama isterseniz ihtiyaç olduğunda gelip oynayabilirim Genişletmek için tıkla... statslarınız gayet iyi, battlelog dan ekledim ordan size ts id ve şifresini veririm detaylı bi görüşelim isterseniz.