BF3'te savaş uçağında bomba var mı?

Onlar bomba değil zaten, yakıt deposu!
Eğer ki o yakıt deposu olsaydı, o uçak 20mm lik bir uçak savar topuyla, tek atışta da direk havada infilak ederdi. Uçağın yakıt deposu en korunaklı ve en dayanıklı maddelerle uçağın iç kısımına yerleştirilir.

@melgoth araştırırsanız depo olduğunu anlayacaksınız. Uçağın içinde ne yazık ki yer yok.
Hiç kuşkun olmasın ben yeterince araştırma yaptım. Sadece mantığını çalıştırırsan onun yakıt deposu olmadığı anlarsın. "Sadece Mantık"

@melgoth bana buradaki fotoğrafı açıklar mısın?

Tamam yakıt tankı olduğunu inkar edemem doğru ve senin dediğin gibi uçağın altında, fakat her zaman zorunlu olacak kullanılmıyor, istenilirse o kısma bombalarda konuluyor.
Sondan 3. paragrafı okursan anlarsın;
F/A-18 Hornet - Vikipedi

Greek Military Photos -- Greek Army

Az önce azıcık mantık deyip dalga geçiyordunuz resmen? Tek atışta infilak ederdi? Nerede kaldı mantık. Bombalar takılıyor evet. Ama gördüğünüz uçakların, fotoğrafların neredeyse hiçbirinde bombalar tam anlamıyla yerleştirilmemiş. Oradaki tanklar her jette bulunur. Belli modellerde zorunlu bir ihtiyaç denilebilir, çıkarılmaz. Çıkarılırsa uçak savaş alanında yeteri kadar bulunamaz. Yakıt ikmali yapması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…