BF4 alınır mı?

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar son kez indirimlerde bitmeden birkaç oyun daha almak için Steam'a bakıyorum da. BF1 almıştım dün Online için çok beğendim. BF4'te güzel duruyor daha önce singleplayer olarak oynamıştım. Bunu da Online için istiyorum aslında. Oynayanlar varsa Online tarafı nasıl acaba oyuncu sayısı iyi mi yoksa ölü mü bilgi verebilir misiniz? Ona göre alacağım.

Arkadaşlar son kez indirimlerde bitmeden birkaç oyun daha almak için Steam'a bakıyorum da. BF1 almıştım dün Online için çok beğendim. BF4'te güzel duruyor daha önce singleplayer olarak oynamıştım. Bunu da Online için istiyorum aslında. Oynayanlar varsa Online tarafı nasıl acaba oyuncu sayısı iyi mi yoksa ölü mü bilgi verebilir misiniz? Ona göre alacağım.
2042'ye kıyasla kesinlikle BF4 alınır. 2042 Oynadığım en kötü oyunlardan birisi.

Bf4 bence en iyi Bf oyunudur.Atmosferi online modu çok iyidir.Favorim yıkılabilir çevre bu sayede hiçbir yer güvenli olmuyor.

Alınır, 2042 fiyaskosundan çok daha iyidir. BF1 ve BF4 oynamak için insan arıyorum istersen beraber oynarız.

Aldım hocam. Online için alıyorum bende. Single ile işim yok daha önce oynamıştım çünkü.

2042'ye kıyasla kesinlikle BF4 alınır. 2042 oynadığım en kötü oyunlardan birisi.

Teşekkür ederim.

Online tarafı BF1'den daha çok kişi oynuyor akşamları Ruslar almanlar sabaha kadar oynuyorlar oyunu 64/64 olarak.

O zaten Allah'ın emri :) tamamdır aldım.

BF4 bence en iyi BF oyunudur. Atmosferi Online modu çok iyidir. Favorim yıkılabilir çevre bu sayede hiçbir yer güvenli olmuyor.

Alınır oynamak isteyen olursa bende alırım DC falan grupça oynarız. Ekleyin Steam kodu: 254868023.

Tamamdır hocam aldım oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı