Satılık BF4+BF3+SİMS2+SİMS3 Origin Hesap 30 TL

RedVoltage

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar nakite sıkıştığım için uygun fiyattan origin hesabımı satıyorum.
Fiyat: 30 TL'dir
Battlefield 3 te rütbem ve kda iyidir. Battlefield 4 te hesap daha yenidir fazla oynanmamıştır.
Hesabın resmi aşağıdadır.

Fiyat günceldir arkadaşlar.

Ankara'daysanız elden alışverişi yapabiliriz...

E posta hesap nicki gibi Özellikler değiştirilebilirmi KDA. İyi demişsiniz ne gibi bir özelliği var oyun İçinde ve ödeme nasıl yapılabilir ?

E posta hesap nicki gibi Özellikler değiştirilebilirmi KDA. İyi demişsiniz ne gibi bir özelliği var oyun İçinde ve ödeme nasıl yapılabilir ?
E-posta, nick, gizli soru gibi özellikler değiştirilebilir. Battlefield 3'te kda yanlış hatırlamıyorsam 1.87 idi. Battlefield 4'te çok düşük rütbe ve kda var oyunu yeni almıştım. Kda ölme ve öldürme oranıdır. Battlefield 3'te çok az açılmayan silahlar var. Genel olarak tüm silahlar açıktır multiplayer da.
Ödeme olarak Ptt veya Ziraat Bankasını düşünüyorum.

Anlamadığım 1.88 KDA yerine 2.00 olsa daha fazla mı silah açık olur Yoksa call of duty gibi Rütbe atladıkça silah mı geliyor ?

Anlamadığım 1.88 KDA yerine 2.00 olsa daha fazla mı silah açık olur Yoksa call of duty gibi Rütbe atladıkça silah mı geliyor ?
Kda sadece karakterin durumunu belirten bir sayı ortalaması. Silah açma rütbe ile alakalı rütbesi de sizin anlayacağınız şekilde söyleyeyim Kartal'dır.
Özetle KDA ölme ve öldürmenin ortalamasıdır. Pek önemsenecek bişey değil ama alıcının bilmesini istedim. Çünkü kda sadece premium hesaplarda sıfırlanabiliyor. Hesabım premium değildir ve kdasını o yüzden belirttim.

Fiyat 30 tl günceldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…