Leqral Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar bugün Battlefield 4'e girmeye çalışırken bu hatayı aldım, tekrar denedim yine aynı hatayı aldım. 1-2 saat öncede COD:AW'de bir error almıştım. Ondada sanırsam directx ile ilgili bir şeyler yazıyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bugün Battlefield 4'e girmeye çalışırken bu hatayı aldım, tekrar denedim yine aynı hatayı aldım. 1-2 saat öncede COD:AW'de bir error almıştım. Ondada sanırsam directx ile ilgili bir şeyler yazıyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #2 Şu videodaki yöntemleri dener misiniz önce: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videodaki yöntemleri dener misiniz önce: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leqral Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #3 Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi.