BF4 "DirectX error" hatası

Daha fazla  
RAM
Corsair 2x8GB 3000MHz CL16
Ekran kartı
TUF 6800 XT
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 2600
BF4 oynamaya çalışıyorum fakat sürekli bir DirectX error alıyorum. Oyunun başında tek tük, saatte bir bu hatayı alırken şimdi biraz ilerledim ve oynadığım bölümde oyun başlar başlamaz 2 dakika sonra crash yiyorum istisnasız. Başka oyunlarda hiç böyle bir crash hatası almıyorum. BF4 sorunlu sanırım. Yakın zamanda BF4 oynayan var mı?
Denediklerim; ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurmak, Afterburner'da 100MHz kadar Core Clock'u düşürmek. Ancak faydası olmadı.
Sistemimde sıcaklık sorunu yok. Ekran kartı hatası gibi gözüküyor fakat RAM'lerde bir sorun olabilir mi?
Aldığım hata:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürümde hata veriyor diyor işte. Kaldırıp tekrar kurmayı denemişsiniz. Eski sürümü kurmayı denediniz mi? Hatada belirtilen sürücü olmasın.

Bu sürümde hata veriyor diyor işte. Kaldırıp tekrar kurmayı denemişsiniz. Eski sürümü kurmayı denediniz mi? Hatada belirtilen sürücü olmasın.
Bu sürümde hata veriyor bunu kullanmayın demiyor hocam. Sistem bilgisini sunuyor orada size. Farklı bir driver yüklü olsaydı onun detaylarını yazacaktı yani. Hata raporunu sunuyor orada.

AMD'nin en güncel WHQL sürücüsü yüklü şuanda sistemde. Yeni beta sürücülerde de hata veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…