BF4 DLC'lerini D diskine nasıl taşırım?

Oyunu çalıştır eğer bir sorun yoksa bozulma yoktur. Bozulma varsa oyuna sağ tıklayıp repair diyebilirsin. Olmazsa oyunu indirirken sana her zaman soruyor nereye indireyim diye tekrar indirirken D yi seçtiğinden emin ol.

Oyunu çalıştır eğer bir sorun yoksa bozulma yoktur. Bozulma varsa oyuna sağ tıklayıp repair diyebilirsin. Olmazsa oyunu indirirken sana her zaman soruyor nereye indireyim diye tekrar indirirken D'yi seçtiğinden emin ol.

Oyunu zaten D diskine kurdum fakat DLC'leri kurarken nereye kuracağını sormuyor. Şu an DLC'leri indiriyorum, D diskine taşıdığım için D diski dolmaya başladı. Sanırım bir problem olmaz.

Oyunu zaten D diskine kurdum fakat DLC'leri kurarken nereye kuracağını sormuyor. Şu an DLC'leri indiriyorum, D diskine taşıdığım için D diski dolmaya başladı. Sanırım bir problem olmaz.
Evet şuan farkettim. Battlefield 4 ve DLC leri bende de var ve oyun D de yüklü olmasına rağmen C de 11.1 GB lık battlefield 4 klosörü de bulunuyor fakat bir sıkıntı yok oyunda.

Evet şuan farkettim. Battlefield 4 ve DLC leri bende de var ve oyun D de yüklü olmasına rağmen C de 11.1 GB lık battlefield 4 klosörü de bulunuyor fakat bir sıkıntı yok oyunda.
Umarım taşıdığım için bir sorun olmaz. Yoksa hepsini sil kur yapamam tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…