BF4 'EA Online is overloaded at the moment' Hatası

201189

Kilopat
Arkadaşlar merhaba benim daha önce böyle bir hata karşıma çıkmadı. İnternette de çözüm bulamadım. EA Livechat ile görüştüm, mail atacaklarını söylediler fakat atan olmadı. Aldığım hata aşağıdaki resimdeki gibidir. Hesapla alakalı bir hata çünkü arkadaşın hesabıyla girdiğim zaman problemsiz olarak Battlelog'dan giriş yapabiliyorum. BF3 ve BF4'e bu sorunu yaşayıp çözen var mıdır?

398602

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden tarayıcı Battlelog üzerinden giriş yapıyorsunuz ki? Battlefield 4'da Client üzerinden giriş yapabiliyorsunuz artık. Oradan dener misiniz?
Battlefield 4 Clientten giriş yapıyor istediğim servera fakat şöyle bir durum var Battlefield 4'te serverların hepsi dolu gozukse de boş oluyor Battlelog'tan serverların doluluğuna bakabılıyorum ve bu sadece 4'te değil Battlefield 3 de bu hatayı veriyor fakat quick match özelliğine tıkladığımda sorunsuz giriyor. Bu hata bilgisayarımla mı alakalı diye bakayım dedim başka bir hesapla her iki oyunu da denediğimde sorunsuz bir şekilde giriyordu Battlelog'ta hata vermeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 4 Clientten giriş yapıyor istediğim servera fakat şöyle bir durum var Battlefield 4'te serverların hepsi dolu gozukse de boş oluyor Battlelog'tan serverların doluluğuna bakabılıyorum ve bu sadece 4'te değil Battlefield 3 de bu hatayı veriyor fakat quick match özelliğine tıkladığımda sorunsuz giriyor. Bu hata bilgisayarımla mı alakalı diye bakayım dedim başka bir hesapla her iki oyunu da denediğimde sorunsuz bir şekilde giriyordu Battlelog'ta hata vermeden.
Şimdilik direkt olarak Client üzerinden giriş yapmanızı öneririm. EA ile tekrar görüşün, hesap kaynaklı olabilir.

Arkadaşlar merhaba benim daha önce böyle bir hata karşıma çıkmadı. İnternette de çözüm bulamadım. EA Livechat ile görüştüm, mail atacaklarını söylediler fakat atan olmadı. Aldığım hata aşağıdaki resimdeki gibidir. Hesapla alakalı bir hata çünkü arkadaşın hesabıyla girdiğim zaman problemsiz olarak Battlelog'dan giriş yapabiliyorum. BF3 ve BF4'e bu sorunu yaşayıp çözen var mıdır?

Eki Görüntüle 398602
Hocam çözebildiniz mi sorunu bu problem bende de var?

Hocam çözebildiniz mi sorunu bu problem bende de var?
hocam openvpn ile vpn açıkken origini açtığımda ülke sordu ordan rusya veya hangi ülke seçmiştim hatırlamıyorum daha sonra şu profil ayarlarındaki kısmı utc 0 yaptıgımda bi anda problem ortadan kalkmıştı bir dahada bir sıkıntıyla karşılaşmadım daha sonra

Dosya Ekleri

• dsasdasasdasd.png
    dsasdasasdasd.png
    322,6 KB · Görüntüleme: 64
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı