BF4 için 3500 TL Sistem Toplama

Sakin ol kaptan. Kötü birşey demedim ki. :)

Arkadaşın render dediği sıradan bir "render". O yüzden GTX 780'in render kapasitesine çok da ihtiyaç yok. Mantle'dan dolayı R9 290X tercih etmek daha mantıklı geliyor bana.

ManyakWolfMan'in sisteminde arkadaş dilerse işlemciyi i7-4770 yapabilir. Anakartı H87M-G43 ve güç kaynağını modüler olmayan modelini alırsa bütçeyi zorlamaya da gerek kalmaz.

Orada yazmıyor araştırdım bu size önerdiğim sisteme uyuyor rahatlıkla ala bilirsiniz. :)

Kullanan arkadaşlar ve memnun.
Size önerdiğimi alın. Bazı arkadaşlar T4 ile sıkıntı yaşadı.

T4 kullanıyorum ne gibi sıkıntılar acaba bilgi verebilirmisiniz. Başıma gelirse haberim olsun .

T4 kullanıyorum ne gibi sıkıntılar acaba bilgi verebilirmisiniz. Başıma gelirse haberim olsun .
Contact 30 daha iyi diye.
Ben tam bilmiyorum burada arkadaş yazmış, ona göre.

Son düzenleme:
Bütçe : 3500 yani 3 buçuk milyar.
Gereksimler: BF4'ü bile en azından ultra ya medium'da oynabilmem, güzel render alabilmem ve güzel gaming işi bir pc. Pek anlamıyorum hatta hiç diyebilirim :/

Kazıklanmaktan korkuyorum. Vatan'dan almayı düşünüyorum. Lütfen siz tüm herşeyi öneriniz ... Az bir bilgi ile bir şeyler buldum.

Alacaklarımı da nasıl takçam bilmiyorum. Vatanda takarlar herhalde.

Tek bilgidim oyunları oynamak. Kasmadan oynıyabilecegim bir şekilde lütfen detaylı anlatın.

Eki Görüntüle 126

AYNI sistem bende var. Tek farklı yeri GTX780 ZOTAC olması. Full hd monitörde 1920*1080 4msaa ultrada bf4 multiplayer oynuyorum. Kasam talon . 750 watt ama ben senin yerinde olsam 1000 watt altı almam belki ileride sli yaparsın. Yok istemiyorum dersen kasa çok kullanışlı gözlerini alamazsın.

O anakartta ışıklandırma var pc acıldıgında gözüküyor kırmızı. İşlemci çok iyi. Anakart süper. Ama gözünü seveyim ekran kartını gtx780 al pişman etmez. Yükleyipte sorun yaşadığım oyun almadı 384 bit 3gb. ram ile 6ya kadar çıkıyor.

Lol ultra ayarlarda 120-150 fps alıyorum. (aramda 80-120 fps ) . gtx 770 bahane 780 şahane =). 75hz asus monitör al birde büyük tamamdır. Sorun olursa cevaplarım.

Anakartım CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA3.0 USB3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Bu kasanın üst kısmında su sogutma için bölüm var. Gelecekte yapacagın yenilemeler için on numara bir kasa =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı