Battlefield 4 oynamak için laptop almayı düşünüyorum.
[h=3]Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri Nelerdir ? [/h]
Minimum Gereksinimler;
İşletim Sistemi: Windows 7 veya Windows 8 İşlemci: Core 2 Quad 2.4 GHz veya AMD Athlon II X4 2.8 Ghz RAM: 3GB Ekran Kartı: DirectX 11 or 11.1 compatible Nvidia veya AMD ATI card, ATI Radeon 6450 or higher, Nvidia GT 520 veya higher. Ekran Kartı Belleği: 1024 MB (1 GB) Ses Kartı: DirectX compatible sound card Sabit Sürücü: 15 GB for disc version veya 10 GB for digital version
BF4 İçin Önerilen Sistem Gereksinimi;
İşletim Sistemi: Windows 8 64-bit İşlemci: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Ekran Kartı: DirectX 11 Nvidia veya AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 660 Ti veya AMD Radeon 7950. Ekran Kartı Belleği: 1 GB Ses Kartı: DirectX compatible sound card Sabit Sürücü: 15 GB for disc version veya 10 GB for digital version
önerilen ayarlarda oynamak için kaç tllik bir laptop almam gerekir ?
Eğer oyunları "yüksek performans"da oynatacak bir bilgisayar almak istiyorsan "Laptop" son tercihin olmalı. Zaten sadece tek bir oyun için bilgisayar alınmaz. İlerde BF5 çıkacak bir daha mı bilgisayar alacaksın?
Eğer oyunları "yüksek performans"da oynatacak bir bilgisayar almak istiyorsan "Laptop" son tercihin olmalı. Zaten sadece tek bir oyun için bilgisayar alınmaz. İlerde BF5 çıkacak bir daha mı bilgisayar alacaksın?
Hayır aldığımız sistemler bizi genelde 1-2 yıl idare ediyor benim eski makinada call of duty serisinin hepsini oynadım black opsta kasma yapmıştı sadece.