Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 4 Ağustos 2021 #41 Alpha Frozen dedi: Hocam BF1'iniz var mı? Çabuk söyleyin Kod atayım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bana BF4 lazım seri yapacağım o yüzden.
Alpha Frozen dedi: Hocam BF1'iniz var mı? Çabuk söyleyin Kod atayım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bana BF4 lazım seri yapacağım o yüzden.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ağustos 2021 #42 Katılıyorum.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Ağustos 2021 #43 Alpha Frozen dedi: Hocam çekilişi iptal edin bence, o kodlar kampanya bittikten sonra geçerliliğini yitiriyormuş. Az önce kendim bizzat denedim, işe yaramıyorlar. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Neyse yapacak bir şey yok o zaman hesaba eklemeye çalıştığımda eklenebilir görünüyordu ama eklemeyi denemedim.
Alpha Frozen dedi: Hocam çekilişi iptal edin bence, o kodlar kampanya bittikten sonra geçerliliğini yitiriyormuş. Az önce kendim bizzat denedim, işe yaramıyorlar. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Neyse yapacak bir şey yok o zaman hesaba eklemeye çalıştığımda eklenebilir görünüyordu ama eklemeyi denemedim.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 4 Ağustos 2021 #44 Blondie dedi: Emin misiniz hocam? Neyse yapacak bir şey yok o zaman hesaba eklemeye çalıştığımda eklenebilir görünüyordu ama eklemeyi denemedim. Genişletmek için tıkla... Hayır kampanya bittikten sonra devam edebiliyorsunuz oyun oynamaya.
Blondie dedi: Emin misiniz hocam? Neyse yapacak bir şey yok o zaman hesaba eklemeye çalıştığımda eklenebilir görünüyordu ama eklemeyi denemedim. Genişletmek için tıkla... Hayır kampanya bittikten sonra devam edebiliyorsunuz oyun oynamaya.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 4 Ağustos 2021 #45 Blondie dedi: Emin misiniz hocam? Neyse yapacak bir şey yok o zaman hesaba eklemeye çalıştığımda eklenebilir görünüyordu ama eklemeyi denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal işe yaramıyorlar fakat sizde yoksa almayı deneyin belki bende var diye işe yaramamıştır. Evet öyle eklenebilir gözüküyor fakat Confirm dedikten sonra olmuyor sanırım.
Blondie dedi: Emin misiniz hocam? Neyse yapacak bir şey yok o zaman hesaba eklemeye çalıştığımda eklenebilir görünüyordu ama eklemeyi denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal işe yaramıyorlar fakat sizde yoksa almayı deneyin belki bende var diye işe yaramamıştır. Evet öyle eklenebilir gözüküyor fakat Confirm dedikten sonra olmuyor sanırım.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Ağustos 2021 #46 Aliosman Avci dedi: Hayır kampanya bittikten sonra devam edebiliyorsunuz oyun oynamaya. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Kullanılmayan kodlar çalışıor mu hala?
Aliosman Avci dedi: Hayır kampanya bittikten sonra devam edebiliyorsunuz oyun oynamaya. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Kullanılmayan kodlar çalışıor mu hala?
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 4 Ağustos 2021 #47 Blondie dedi: Onu biliyorum. Kullanılmayan kodlar çalışıyorr mu hala? Genişletmek için tıkla... Hımm onu bilmiyorum deneriz hocam yapacak bir şey yok.
Blondie dedi: Onu biliyorum. Kullanılmayan kodlar çalışıyorr mu hala? Genişletmek için tıkla... Hımm onu bilmiyorum deneriz hocam yapacak bir şey yok.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 4 Ağustos 2021 #48 Blondie dedi: Onu biliyorum. Kullanılmayan kodlar çalışıor mu hala? Genişletmek için tıkla... Hocam benim attıklarımı deneyin oluyorsa oluyordur
Blondie dedi: Onu biliyorum. Kullanılmayan kodlar çalışıor mu hala? Genişletmek için tıkla... Hocam benim attıklarımı deneyin oluyorsa oluyordur
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Ağustos 2021 #49 Alpha Frozen dedi: Hocam benim attıklarımı deneyin oluyorsa oluyordur Genişletmek için tıkla... The product code you entered is not valid. Please re-enter the code. Sanırım süresi bitmiş. Kullanılsa kullanıldı yazardı herhalde.
Alpha Frozen dedi: Hocam benim attıklarımı deneyin oluyorsa oluyordur Genişletmek için tıkla... The product code you entered is not valid. Please re-enter the code. Sanırım süresi bitmiş. Kullanılsa kullanıldı yazardı herhalde.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 4 Ağustos 2021 #50 Blondie dedi: The product code you entered is not valid. Please re-enter the code. Sanırım süresi bitmiş. Kullanılsa kullanıldı yazardı herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam kodu atın deneyelim o zaman kullana bilen kullanır.
Blondie dedi: The product code you entered is not valid. Please re-enter the code. Sanırım süresi bitmiş. Kullanılsa kullanıldı yazardı herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam kodu atın deneyelim o zaman kullana bilen kullanır.