yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 18 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar bf4 oyunumu playstoredan aldım. Daha önce karşılaşmadığım sorun ile karşılaştım. Multi playerı girdim adam gökyüzüne doğru bakıyor hiç bir şekilde düz bakmıyor ya gökyüzüne yada yere bakıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor sizce ?
Arkadaşlar bf4 oyunumu playstoredan aldım. Daha önce karşılaşmadığım sorun ile karşılaştım. Multi playerı girdim adam gökyüzüne doğru bakıyor hiç bir şekilde düz bakmıyor ya gökyüzüne yada yere bakıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor sizce ?
C Cevdet3535 Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #2 Gaming mouse ise makro ayarlarını kontrol edin. Mouse yada oyun ayarlarıyla ilgili problemdir.
yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 18 Nisan 2015 #3 Sorunu çözdüm G27 direksiyon setim yüzünden oluyormuş. Usb kablosunu pc den çektim düzeldi. Konu kilitlenebilir.
Sorunu çözdüm G27 direksiyon setim yüzünden oluyormuş. Usb kablosunu pc den çektim düzeldi. Konu kilitlenebilir.