SOLEJAN Hectopat Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 22 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 8 Mart 2015 #11 Bende hep yabancı serverlarda oynuyorum. Türk server paylaşımları yapın da hep beraber oynayalım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015
C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Mart 2015 #12 SOLEJAN dedi: Bende hep yabancı serverlarda oynuyorum. Türk server paylaşımları yapın da hep beraber oynayalım. Genişletmek için tıkla... Arama kısmına ''TURK'' yazın. Bir tane çıkıyor. Diğerleri kapanmış veya bakımda olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015
SOLEJAN dedi: Bende hep yabancı serverlarda oynuyorum. Türk server paylaşımları yapın da hep beraber oynayalım. Genişletmek için tıkla... Arama kısmına ''TURK'' yazın. Bir tane çıkıyor. Diğerleri kapanmış veya bakımda olabilir.
ümit.türmen Hectopat Katılım 10 Nisan 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2015 #13 Benim favorilerimde ekli serverların linlerini buraya ekliyorum. Belki oyun içinde akşamları denk geliriz. AMD [ATA] Clan Turk Server |MIXED MAPS|CQ|1000 T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 DELILER CLAN |MIXED MAPS|CQ|800T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Mirliva Tv Battlefield 4 Sunucusu - Nitrado - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 |ToK| Turk Ozel Kuvvetleri - Domination - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4
Benim favorilerimde ekli serverların linlerini buraya ekliyorum. Belki oyun içinde akşamları denk geliriz. AMD [ATA] Clan Turk Server |MIXED MAPS|CQ|1000 T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 DELILER CLAN |MIXED MAPS|CQ|800T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Mirliva Tv Battlefield 4 Sunucusu - Nitrado - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 |ToK| Turk Ozel Kuvvetleri - Domination - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4
SOLEJAN Hectopat Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 22 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 10 Mart 2015 #14 Çok sağol kardeşim. Yabancı serverlarda sürünüyoruz valla. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015
C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Mart 2015 #15 SOLEJAN dedi: Çok sağol kardeşim. Yabancı serverlarda sürünüyoruz valla. Genişletmek için tıkla... ümit.türmen dedi: Benim favorilerimde ekli serverların linlerini buraya ekliyorum. Belki oyun içinde akşamları denk geliriz. AMD [ATA] Clan Turk Server |MIXED MAPS|CQ|1000 T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 DELILER CLAN |MIXED MAPS|CQ|800T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Mirliva Tv Battlefield 4 Sunucusu - Nitrado - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 |ToK| Turk Ozel Kuvvetleri - Domination - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Genişletmek için tıkla... Peki, hepsi çalışıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015
SOLEJAN dedi: Çok sağol kardeşim. Yabancı serverlarda sürünüyoruz valla. Genişletmek için tıkla... ümit.türmen dedi: Benim favorilerimde ekli serverların linlerini buraya ekliyorum. Belki oyun içinde akşamları denk geliriz. AMD [ATA] Clan Turk Server |MIXED MAPS|CQ|1000 T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 DELILER CLAN |MIXED MAPS|CQ|800T|Fast Vehicle| - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Mirliva Tv Battlefield 4 Sunucusu - Nitrado - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 |ToK| Turk Ozel Kuvvetleri - Domination - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Genişletmek için tıkla... Peki, hepsi çalışıyor mu?
SOLEJAN Hectopat Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 22 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 12 Mart 2015 #16 CYP dedi: Peki, hepsi çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor, hepsini denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015