BF4 oynanır mı?

Noria

Decapat
Daha fazla  
Bende 1, 5 ve 2042 var ama 4.oyun 2 dolara kadar düşmüş. Alınır mı? Nasıl oyundur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede düşmüş hocam keşke onu da yazsaydınız.

Aktif oyuncu sayısı olarak düşük sayılır, oynayacaksanız community serverlarında oynayın çünkü yeni oyuncu akışı olmadığından biraz sıkıntı oluyor.

Online olarak artık çok az oyuncusu var. Hikayesini severek bitirdim güzel bir hikayesi var. Hikaye için oynayabilirsiniz.

Oyunda sadece 2000 saati olan psikopatlar var. Son oyunları oynayın.

Oynanır hocam, hala 1 kadar aktif bir kullanıcı basei var. Gayet de eğlenceli hatta. Son iyi Battlefield diyor çoğu fan ama bence 1 de güzeldi.

Oyunda sadece 2000 saati olan psikopatlar var. Son oyunları oynayın.
Benim katıldığım sunucularda böyle bir durum yok hocam aslında, o durum asıl Battlefield Hardline'da var. Sunucular bomboş zaten, hafta sonları da sadece aynı adamlar giriyor oyuna. Onlar da maksimum level zaten ben 10 level ile hepsine kaybediyorum.

Satın aldım hocam. Yorumlarınız için teşekkürler. Serinin diğer oyunları da çok düşük fiyatlara inmiş, almak isteyen alabilir. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…