Çok şey Denedim ama çözemedim bir türlü
Originden BF4 e giriyorum battlelog açılıyor
Herhangibir MP servere giriyoum join server yazıyor bekliyorum bekliyorum bir şey oldugu yok sonra "We're sorry it looks like your game didn't start properly."
3adım vermiş origin kapa aç pc resetle oyunu repairle yaptım olmadı.
Campaing giriyorum stroy mod bu sefer BF4 Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum Microsoft yanlış giden bir şeyi durdurdu diyor kalıyor yardım edebilicek varmı Tek Çözüm silip yükleme mi AKK yı doldurmak istemiyorum
aynı sorun bendede var ve normal oynarken birden oluştu. sen yapmamışsın ama ben akk acımadım ve format atıp oyunu yeniden indirdim.lakin aynı sorunları yine verdi. yana yakıla çözüm arıyorum ne yaptın bulabildin mi sen çözüm yolunu ???
ben komple format atıp yükledim yine oldu. 3 gündür araştırıyorum adam gibi cvp veren yok. alperen çalışmayı durdurdu hatasını DirectX günlledim ,Visual C++ Redist kurdum, Punkbuster'ı elle güncelledim artık çalışmayı durdurdu hatasını vermiyor..ancak yine We're sorry it looks like your game didn't start properly." deyip kalıyor
donanımhaberde burdaki gibi konu açtım ama hala cvp veren yok. ulan bir tek bu sorun bizde mi var anlamadım ki