BF4 Oyuna Giremiyorum

alperensefi44

Hectopat
Daha fazla  
Selam Arkadaşlar

Çok şey Denedim ama çözemedim bir türlü
Originden BF4 e giriyorum battlelog açılıyor
Herhangibir MP servere giriyoum join server yazıyor bekliyorum bekliyorum bir şey oldugu yok sonra "We're sorry it looks like your game didn't start properly."
3adım vermiş origin kapa aç pc resetle oyunu repairle yaptım olmadı.
Campaing giriyorum stroy mod bu sefer BF4 Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum Microsoft yanlış giden bir şeyi durdurdu diyor kalıyor yardım edebilicek varmı Tek Çözüm silip yükleme mi AKK yı doldurmak istemiyorum

BF3 Girebiliyorum bF4 Giremiyorum T.T

aynı sorun bendede var ve normal oynarken birden oluştu. sen yapmamışsın ama ben akk acımadım ve format atıp oyunu yeniden indirdim.lakin aynı sorunları yine verdi. yana yakıla çözüm arıyorum ne yaptın bulabildin mi sen çözüm yolunu ???

Dosya Ekleri

• 702503_374985176002601_2035526172_n.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 340
  • 10818985_374985136002605_1023112885_n.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 426
ayno sorun bendeede var silip yükleme geçmiyo serverlar yine bağlanmıyo

Sildim yükledim Ancak Gene Olmadı yokmudur bir bilen kaldıkmı böyle
İleri düzey ingilizcem olsa Support a başvurucam ancak yok kaldıkmı böyle abi ?

bende silip yükledim sorun devam ediyo 1 kere oyuna girdim o kdr dahada giremedim

ben komple format atıp yükledim yine oldu. 3 gündür araştırıyorum adam gibi cvp veren yok. alperen çalışmayı durdurdu hatasını DirectX günlledim ,Visual C++ Redist kurdum, Punkbuster'ı elle güncelledim artık çalışmayı durdurdu hatasını vermiyor..ancak yine We're sorry it looks like your game didn't start properly." deyip kalıyor

donanımhaberde burdaki gibi konu açtım ama hala cvp veren yok. ulan bir tek bu sorun bizde mi var anlamadım ki

bende hep hata vermiyo mesela bugün 2 map a girebildim dahada giremedim

2 mapa girmişsin güzelde kesin çözüm bulmak gerekiyor ve anlayan,cvp veren yok hiç bir yerde

Aynı sorun bende de vardı. Battlelog'u açıp kapattığım zaman düzeliyordu.

battlelogu derken origini kapatıp açınca mı düzeliyodu bide hiç bir mapa giremiyomuydun bu hata yüzünden ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…