BF5 Alınır Mı?

Evet alınr. Ama şuna dikkat et. Eğer sistemin yetersizse boşuna alma. Bu oyunu bence zaman geçsin, oyun oynayayım diye alma. Atmosferi hissederek oynayabileceksen al.
Sistem yeterli GTX 1060, R5 1600 ile oynayacağım.
Bende almayı düşünüyordum denemek için korsan indirip biraz vakit geçirdim ve bence bu oyun hikaye değil online oynanacaksa alınmalı.
Kesinlikle.

En son performans sorunları vardı. FPS drops ve lag vardı server'larda. Şu an ne durumda bilmiyorum. Bayadır girmiyorum belki düzeltirler diye.
Merhaba ben bf 5 almayı düşünüyorumda acaba sorunlar giderildi mi? bide fiyatı ort. 150 tl civarı değer mi? ve oynıyan var mı? diye merak ettim cevabın için şimdiden teşekkürler :D

Sorunlar giderilmedi çok fazla bug var oyunda. Görünmez adamlar var sadece kafası gözüküyor mesela. Sağ tık ile dürbün açarken genellikle 1 saniye geç açıyor ölüyorsun o ara. Kanser ediyor insanı ama yine de giriyorsun çok garip oyun :D Ayrıca makrocu şerefsizler size küfürlerimi oyun içi chatten edeceğim....

Sorunlar giderilmedi çok fazla bug var oyunda. Görünmez adamlar var sadece kafası gözüküyor mesela. Sağ tık ile dürbün açarken genellikle 1 saniye geç açıyor ölüyorsun o ara. Kanser ediyor insanı ama yine de giriyorsun çok garip oyun :D Ayrıca makrocu şerefsizler size küfürlerimi oyun içi chatten edeceğim....
O dürbün açma süresi 1 saniye kadar uzun değil de yine de sövdürtüyor ama bu bağ veya hata değil, bilerek yapılmış bir şey. R6'da da bu süre mevcut.

O dürbün açma süresi 1 saniye kadar uzun değil de yine de sövdürtüyor ama bu bağ veya hata değil, bilerek yapılmış bir şey. R6'da da bu süre mevcut.
Hocam aynı şey değil. Rainbow'da en azından bir efekti var onun bunda donup kalıyor sonra geliyor, veya dürbün açarken siyah ekran sorunu var. Bunlar son iki güncellemede oluşan hatalar. Zaten specialization seçiyoruz hızlı dürbün açılsın diye bir anlamı yok o zaman. Quick aim açmazsan o zaman senin dediğin gibi oluyor Rainbowdaki gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı