BF5 Almaya değer mi?

asewz

Hectopat
BF5 Origin'de şu an %67 indirimde. Oyun hakkında kötü eleştiriler duydum. Ben online oyuncusuyum hikaye ile pek işim olmaz. Hala oynayanlar oyunun iyi ya da kötü yanlarını (kendinizce) yazabilir mi?

Hiçbir videosuna bakmadım fakat BF1 in Online ve hikaye modu hoşuma gitmişti daha kötüsünü yapmayacakları için alabilirsin bence.

Oyunun hikaye sürümü pek iyi değil. Hikaye modunun 4 saat içerisinde bittiği söyleniyor. Multiplayer oynayacak isen al derim.

An itibariyle 591 saat oyun sürem var ve bu tarihten sonra almanı önermiyorum. Oyun olarak ortanın iyisi denilebilir. BF oyuncularına sorarsan "çöp" diyen çok var. TDM modu kesinlikle işe yaramaz, harita kesitleri yeterince iyi ayarlanmamış, vuracak birini bulana kadar dakikalar geçebiliyor. Firestorm solo modunda oyuncu bulmak için 4-5 dakika arama yapıyor ve sonunda sadece 25 kişilik bir servera atabiliyor. Squad modda ise daha çabuk buluyor ama çok eleştirilen loot sistemi vs. gibi sebeplerden pek oyuncusu yok. Ana kitle 64 kişilik breakthrough, conquest gibi oyun modlarını daha çok tercih ediyor. İnsanlar artık 1. ve 2. dünya savaşı görmek istemiyorlar. Modern silahların olduğu son oyun BF4 olduğundan hâlâ binlerce (tüm platformları düşünürsen on binlerce) oyuncusu var. Ekim ayında çıkacak Modern Warfare çok sayıda FPS oyuncusunun beğenisini kazanmış durumda ve çıktıktan sonra ciddi miktarlarda oyuncuyu rakip oyunlardan çekecek. Son olarak oyunu satın almak yerine sadece 1 aylık origin access basic üyeliği de yapabilirsiniz. Çok beğenirseniz bir sonraki indirimde alırsınız.

BF5 Origin'de şu an %67 indirimde. Oyun hakkında kötü eleştiriler duydum. Ben online oyuncusuyum hikaye ile pek işim olmaz. Hala oynayanlar oyunun iyi ya da kötü yanlarını (kendinizce) yazabilir mi?
Ben oynuyorum, mart ayında almıştım. Oyun diğer BF serilerine göre daha hızlı ve daha akıcı daha aksiyonlu. Adam vurmak daha zor, görmediğin yerden mermiyi yiyorsun. Ama oyunda vakit geçirdin mi oyuna alışıyorsun, kolay gelmeye başlıyor. Level atladıkça Company Coins veriyor, bu coinler ile rare skinler, kilitli bazı silahları açabiliyorsun. Epic skinler için gerçek para vermen gerekiyor, ya da görevler oluyor onları yaparak epic,rare skin kazanabiliyorsun. Kötü eleştiri yapanların yarısı oyunu oynayamayanların olduğunu düşünüyorum. Oyun gayet güzel bence tavsiye ederim .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00