O BF1'de vardı. 5'de sadece skinler vs. parayla satılıyor.Oyunu aldıktan sonra oyundaki bazı şeyler kilitli oluyor diye biliyorum onun için DLC var onda para veriyorsun
Bf1 var zaten gayet memnunumBF1 alırsan daha iyi bir deneyim yaşarsın.
Ben oynuyorum, mart ayında almıştım. Oyun diğer BF serilerine göre daha hızlı ve daha akıcı daha aksiyonlu. Adam vurmak daha zor, görmediğin yerden mermiyi yiyorsun. Ama oyunda vakit geçirdin mi oyuna alışıyorsun, kolay gelmeye başlıyor. Level atladıkça Company Coins veriyor, bu coinler ile rare skinler, kilitli bazı silahları açabiliyorsun. Epic skinler için gerçek para vermen gerekiyor, ya da görevler oluyor onları yaparak epic,rare skin kazanabiliyorsun. Kötü eleştiri yapanların yarısı oyunu oynayamayanların olduğunu düşünüyorum. Oyun gayet güzel bence tavsiye ederim .BF5 Origin'de şu an %67 indirimde. Oyun hakkında kötü eleştiriler duydum. Ben online oyuncusuyum hikaye ile pek işim olmaz. Hala oynayanlar oyunun iyi ya da kötü yanlarını (kendinizce) yazabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.