JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 27 Eylül 2020 #11 Onur Altuğ Sever dedi: Takım arkadaşın "spotting scope" ile işaretlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum, tüm komutları öğrendim bu bildiğin Wallhack gibi duruyordu, oyuncular parlıyordu resmen. Sürprizbozan: Görüntü şunun beyaz hali gibi:
Onur Altuğ Sever dedi: Takım arkadaşın "spotting scope" ile işaretlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum, tüm komutları öğrendim bu bildiğin Wallhack gibi duruyordu, oyuncular parlıyordu resmen. Sürprizbozan: Görüntü şunun beyaz hali gibi:
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Eylül 2020 #12 Keşke yakından bir örnek gösterseydin.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 27 Eylül 2020 #13 Onur Altuğ Sever dedi: Keşke yakından bir örnek gösterseydin. Genişletmek için tıkla... Ya zaten çok da şey etmemek lazım, öyle bir hata olunca şaşırmıştım ben de paylaşmak istedim, daha önce bu durumu yaşayan vardır belki diye.
Onur Altuğ Sever dedi: Keşke yakından bir örnek gösterseydin. Genişletmek için tıkla... Ya zaten çok da şey etmemek lazım, öyle bir hata olunca şaşırmıştım ben de paylaşmak istedim, daha önce bu durumu yaşayan vardır belki diye.