BF5 indirime girer mi?

karyakaya

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar BF5 alacağım. Steam'de 500 TL ama daha uygun alamam mı veya indirim oluyor mu hiç? Çok para be...

BF5 yerine BF1 alın bence. Sadece bir öneri.

BF5 yerine BF1 alın bence. Sadece bir öneri.
BF5 daha iyi geliyor bana hocam

Çok indirime giriyor BF5. 5 gün sonra Cadılar Bayramı indirimi var o zaman fiyatı düşer.
Kesin olur mu sizce? bi de ea play varmış aylık ödemeyle her oyun oynanabiliyormuş o saha mantıklı değil mi? ama üyeliği iptal ettikten sonra oyunlardaki tüm kazanımlar giderse sıkıntı

Bence de BF1 çok serbest. Vuracak adam bulamıyorsun. BF5'in haritalar çok iyi dizayn edilmiş.

Arkadaşlar BF5 alacağım. Steam'de 500 TL ama daha uygun alamam mı veya indirim oluyor mu hiç? Çok para be...
Oyun aslında 70 liraya kadar düşmüştü. Fakat BF 2042 yani yeni oyunu tutmayınca BF5'in fiyatını uçurdular. Aslında 500 tl değil. Sen şansızsın kanka.

Prime ile bedava vermişlerdi 5 ay önce diye hatırlıyorum kaçırmışsınız.
hocam zaten asla güzel bir pc alamayacağım diye hiç takip bile etmiyodum ama nasip oldu işte keşke etseymişim

Oyun aslında 70 liraya kadar düşmüştü. Fakat BF 2042 yani yeni oyunu tutmayınca BF5'in fiyatını uçurdular. Aslında 500 tl değil. Sen şansızsın kanka.

@karyakaya EA Play ile oynayabilirsiniz ancak şöyle bir şey var, EA Play'iniz bittikten sonra oyunun başarımları ve oyunun oynanma saati gidiyor. Başarımını kazandığınız oyunu ya satın almanız gerekiyor ya da EA Play üyeliğinizi devam ettirmeniz gerekiyor. Bunu göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ediyorum EA Play'i.

Korsan diye bir şey var (!) tamam şaka bir yana 11 11 indirimini bekleyin güzel iner inmezse başta yazdığım fikir veya almayacaksınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…