IX. Corleone
Hectopat
PS Store'de 30-40TL falandı sanırım. Oynamasam bile kütüphanemde durur diye almayı düşünüyorum. Siz oynadınız mı? Tavsiye eder misiniz?
PS Store'de 30-40TL falandı sanırım. Oynamasam bile kütüphanemde durur diye almayı düşünüyorum. Siz oynadınız mı? Tavsiye eder misiniz?
Aktif en oynanir gerçek BF oyunu. BF1 bir tik daha iyi olsa da berbat sunuculari ve igrenc kitlesi sebebi ile oynanmaz bu senede. BF5 inanilmaz sarıyor ama.PS Store'de 30-40TL falandı sanırım. Oynamasam bile kütüphanemde durur diye almayı düşünüyorum. Siz oynadınız mı? Tavsiye eder misiniz?
Hergun saatlerce oynuyorum. Haftada 1 hileci geliyor. Abartmayin.Online oynanmaz artık maalesef. Hileci olmayan tek server bulamazsınız, ama tek oyunculu hikâyesi de iyi.
Ben 1 senedir filan oynamadım, hileciler bile oyunu bıraktıysa tekrar kurayım. Tabii konsoldaysanız hileci olmaz da PCdeyseniz hileci olmaması ilginç olur.Hergun saatlerce oynuyorum. Haftada 1 hileci geliyor. Abartmayin.
PC oynuyorum. Hileciler kesinlikle var ama cok nadir. Zaten ranked diye birsey olmadigindan ciktiginda hemen baska sunucuya atlamak kolay. Oyunun kitlesi de hos.Ben 1 senedir filan oynamadım, hileciler bile oyunu bıraktıysa tekrar kurayım. Tabii konsoldaysanız hileci olmaz da PCdeyseniz hileci olmaması ilginç olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.