barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.980 Yer İstanbul 23 Mayıs 2022 #1 Battlefield 1 oynuyorum ancak aim almak aşırı zor sprey atarken adam dışında her yere mermi gidiyor. Yavaş sıkınca da adama tarıyor mübarek. BF5 indirime girince alınır mı? BF1 gibi serverler dolu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Battlefield 1 oynuyorum ancak aim almak aşırı zor sprey atarken adam dışında her yere mermi gidiyor. Yavaş sıkınca da adama tarıyor mübarek. BF5 indirime girince alınır mı? BF1 gibi serverler dolu mudur?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 23 Mayıs 2022 #2 Alınır bu arada.
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 23 Mayıs 2022 #3 BF1 de adam vuramıyorsanız BF5 de hiç vuramazsınız sılahlar cok aşırı sekıyor gamepadle oynamayı da denedım cok zor.
BF1 de adam vuramıyorsanız BF5 de hiç vuramazsınız sılahlar cok aşırı sekıyor gamepadle oynamayı da denedım cok zor.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.980 Yer İstanbul 23 Mayıs 2022 #4 teneke carlsberg dedi: BF1 de adam vuramıyorsanız BF5 de hiç vuramazsınız sılahlar cok aşırı sekıyor gamepadle oynamayı da denedım cok zor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyo yoksa ps4’e klavye mouse bağlıyormu ? teneke carlsberg dedi: BF1 de adam vuramıyorsanız BF5 de hiç vuramazsınız sılahlar cok aşırı sekıyor gamepadle oynamayı da denedım cok zor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyo yoksa ps4’e klavye mouse bağlıyormu Arsenik dedi: Alınır bu arada. Genişletmek için tıkla... sunucular dolumu hocam konsol serverlerinde
teneke carlsberg dedi: BF1 de adam vuramıyorsanız BF5 de hiç vuramazsınız sılahlar cok aşırı sekıyor gamepadle oynamayı da denedım cok zor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyo yoksa ps4’e klavye mouse bağlıyormu ? teneke carlsberg dedi: BF1 de adam vuramıyorsanız BF5 de hiç vuramazsınız sılahlar cok aşırı sekıyor gamepadle oynamayı da denedım cok zor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyo yoksa ps4’e klavye mouse bağlıyormu Arsenik dedi: Alınır bu arada. Genişletmek için tıkla... sunucular dolumu hocam konsol serverlerinde
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 23 Mayıs 2022 #5 barissyaa dedi: Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyor yoksa PS4'e klavye mouse bağlıyor mu? Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyor yoksa PS4'e klavye mouse bağlıyor mu? Sunucular dolumu hocam konsol serverlerinde. Genişletmek için tıkla... Bılmıyorum hocam ben PC'den oynuyorum.
barissyaa dedi: Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyor yoksa PS4'e klavye mouse bağlıyor mu? Anladım. Peki oynayanlar gamepadlemi oynuyor yoksa PS4'e klavye mouse bağlıyor mu? Sunucular dolumu hocam konsol serverlerinde. Genişletmek için tıkla... Bılmıyorum hocam ben PC'den oynuyorum.