BF5 tavsiyelerinize açığım

karyakaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

BF5'i ilk defa bugün oynadım, daha önce Valorant ve CS:GO gibi oyunlara aşina olduğum için bu kadar gerçekçilik ve kocaman mapler ortasında kendimi uzaylı gibi hissettim. Muhteşem bir oyun gerçekten.

Benim sizlerden ricam oyuna yeni başlayanlara ne tavsiye edersiniz doğru düzgün adam vuramıyorum hep 4 öldürme 15 ölme falan şeklinde devam ediyorum oyuna silahlar ve teknik oynanış hakkında tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF5 oynarken tank ve uçakların olduğu oyuna girerseniz kafanızı kaldırmanız biraz zor olabilir, gerçekçi savaş hissiyatından çok arcade tadı vermeye başlıyor. Eliniz oyuna alışana kadar medic oynayabilirsiniz, kendinize ve takım arkadaşlarınıza can basıp hayatta kalırsınız hem de düşmanları vurabilirsiniz, ilerledikçe diğer sınıfları kasıp onlara da alışırsınız. İlk önce eliniz oyun motoruna ve temposuna alışsın gerisi kolay. BF5, eski BF oyunlarına göre oynaması biraz daha kolay.

Eğer BF1 oyununa sahipseniz onu oynamanızı tavsiye ederim, eskisi gibi sunucuları çok kalabalık olmayabilir ama oynayacak kadar oyuncusu var. Savaş hissiyatı olarak BF1 daha güzel. İyi oyunlar dilerim.​

BF5 oynarken tank ve uçakların olduğu oyuna girerseniz kafanızı kaldırmanız biraz zor olabilir, gerçekçi savaş hissiyatından çok arcade tadı vermeye başlıyor. Eliniz oyuna alışana kadar medic oynayabilirsiniz, kendinize ve takım arkadaşlarınıza can basıp hayatta kalırsınız hem de düşmanları vurabilirsiniz, ilerledikçe diğer sınıfları kasıp onlara da alışırsınız. İlk önce eliniz oyun motoruna ve temposuna alışsın gerisi kolay. BF5, eski BF oyunlarına göre oynaması biraz daha kolay.

Eğer BF1 oyununa sahipseniz onu oynamanızı tavsiye ederim, eskisi gibi sunucuları çok kalabalık olmayabilir ama oynayacak kadar oyuncusu var. Savaş hissiyatı olarak BF1 daha güzel. İyi oyunlar dilerim.​
arkadaşlarımıza can mermi vs nasıl atıyoruz?

arkadaşlarımıza can mermi vs nasıl atıyoruz?
BF5 oyununda can sistemi yenilendi, eskiden sadece medicler kaldırır ve yere medkit koyarlar oradan can alırdık. Şimdi herkesin cebinde ufak medkit var fakat canının bir kısmını dolduruyor, canının tamamını doldurmak ve cebine ufak medkit koymak için medic'in sana medkit vermesi gerek. Medic oynarken ise takım arkadaşlarına, yanlış hatırlamıyorsam ''c'' tuşuyla can veriyorduk. Sürekli ''c'' tuşunu spamlayarak hem kendine hem takım arkadaşlarına can basabilirsin, oyun artık arcade oyununa döndü. Aynı şey mermi için de geçerli, küçük cephaneyi takım arkadaşlarına sürekli fırlatabilirsin.​

Hocam oyunda stg44 kullanın, zamanın m416’sı denilebilir tam otomatik Amerikan askeri tüfeği’dir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı