enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 10 Ocak 2021 #11 GhostSoldier dedi: BF 1-3-4-5'i oynadım. 3 ve 4'de birçok kişi senelerdir oynadığı için alışmanız zor. 5'den de keyif alamadım. Genişletmek için tıkla... 3ü senelerdir oynuyorum arada bir yine girerim ama çok eskidiği için illaki tat vermemeye başladı artık onun yerine CoD mw daha çok keyif veriyor justkuzucuk dedi: Modern tema bekleyecekseniz BF 6 beklemek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... O da ne zaman çıkacagı belli bile değil daha
GhostSoldier dedi: BF 1-3-4-5'i oynadım. 3 ve 4'de birçok kişi senelerdir oynadığı için alışmanız zor. 5'den de keyif alamadım. Genişletmek için tıkla... 3ü senelerdir oynuyorum arada bir yine girerim ama çok eskidiği için illaki tat vermemeye başladı artık onun yerine CoD mw daha çok keyif veriyor justkuzucuk dedi: Modern tema bekleyecekseniz BF 6 beklemek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... O da ne zaman çıkacagı belli bile değil daha
justkuzucuk Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 284 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #12 enes acu dedi: 3Ü senelerdir oynuyorum arada bir yine girerim ama çok eskidiği için illaki tat vermemeye başladı artık onun yerine CoD mw daha çok keyif veriyor. O da ne zaman çıkacagı belli bile değil daha. Genişletmek için tıkla... BF 3 için Venice Unleashed kurup oynayabilirsiniz.
enes acu dedi: 3Ü senelerdir oynuyorum arada bir yine girerim ama çok eskidiği için illaki tat vermemeye başladı artık onun yerine CoD mw daha çok keyif veriyor. O da ne zaman çıkacagı belli bile değil daha. Genişletmek için tıkla... BF 3 için Venice Unleashed kurup oynayabilirsiniz.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 10 Ocak 2021 #13 justkuzucuk dedi: BF 3 için Venice Unleashed kurup oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakacagım tesekkürler
justkuzucuk dedi: BF 3 için Venice Unleashed kurup oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakacagım tesekkürler